Ontmoet leuke mensen en laat je verwennen van het begin tot het eind op een exclusieve locatie met verrassende inhoud

Ontmoet leuke mensen en laat je verwennen van het begin tot het eind op een exclusieve locatie met verrassende inhoud

zaterdag 19/01/2019

Shoes or no shoes?

ZA 19 JAN 2019 -16:00

KRUISHOUTEM

Neem een feestelijk start in 2019 en ontmoet leuke mensen met interesse in cultuur op een unieke locatie met schoenen in de hoofdrol.

 

Cultuurpauze palmt deze exclusieve locatie in om op zoek te gaan naar ‘de schoen’. Of je nu interesse hebt in schoenen van vroeger of nu, schoeisel van Azië tot Europa, luxueuze designerschoenen of sneakers, je vindt het alemaal in ‘Shoes Or No Shoes’. Zelfs bekende kunstenaars schonken hun dierbare schoeisel graag aan dit unieke museum: een schitterende architectuur in een glooiend groen landschap.

Cultuurpauze trekt haar mooiste ‘schoentje’ aan en start 2019 met een feestelijk programma: Met een gids ontdek je de etnische collectie, daarnaast kan je kiezen uit een bezoek aan de kunstenaars-& designerscollectie, een bij wijlen boekvoorstelling van Mieke Mievis (hoe daten in deze tijden van tinder) of langslopen bij de photo booth voor een unieke foto van jou met je feestschoenen.

Geen feest zonder lekkers! We voorzien doorlopend koffie of fris met versnaperingen en sluiten af met een feestelijke receptie. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met de straffe extra’s van cultuurpauze en leuke mensen te ontmoeten.
in samenwerking met 

 

PROGRAMMA:

16u00 – 16u30: ontvangst met koffie en lekkers
16u30 – 17u15: een topgids leidt ons rond in de etnische collectie – meer dan 3000 paar schoenen van over heel de wereld
17u15 – 17u30: pauze met versnapering
17u30 – 18u00: keuzeprogramma: designer- & kunstenaarscollectie / boekvoorstelling Mieke Mievis / photo booth
18u30 – 20u00: feestelijke receptie

 

EXTRA VOOR CULTUURPAUZE:

Een boeiend programma met schoenen in de hoofdrol, op een exclusieve locatie beperkt toegankelijk voor het publiek. We verwennen de deelnemers met allerlei lekkers van het begin tot het eind.  Beperkt aantal plaatsen. Dit alles voor slechts € 49,-  Tickets vind je hier

Locatie: 
SONS - Shoes or no Shoes, Vandevoordeweg 2 - 9770 Kruishoutem, WaregemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0478 / 68 08 28

Evenement zoeken