Novastar – ‘Closer To You’ – solo tour

Novastar – ‘Closer To You’ – solo tour

vrijdag 17/03/2017

“Weinig artiesten begrijpen beter hoe je de perfecte song schrijft dan Joost Zweegers. Voorbeelden zijn er genoeg: ‘Mars Needs Woman’, ‘Because’, ‘Never Back Down’, ‘Light Up My Life’, ‘Lost & Blown Away’, ‘The Best Is Yet To Come’ en natuurlijk de quintessential Novastartrack: ‘Wrong’.

In 2014 bracht NOVASTAR met ‘Inside Outside’ zijn laatste studio album uit. Later dit jaar volgt er een nieuwe plaat. Het schrijfproces is klaar, maar voor Joost Zweegers kunnen songs pas echt tot leven komen, echt afgewerkt en opgenomen worden als ze gespeeld zijn geweest voor een live publiek.

‘Closer To You’ was één van de mooiste songs op het laatste album van Novastar. Nu brengt Joost, helemaal alleen en voor een beperkt publiek, zijn nieuwe songs en gekende hits dichter bij zijn fans.

Het moet van het begin van zijn carrière geleden zijn dat Zweegers nog eens zo’n intieme locaties koos, zalen waar u als publiek bijna bij de performer op schoot zit. Wees er snel bij en ontdek als eerste de nieuwe meesterwerken van Novastar.

Locatie: 
Cactus @ Biekorf, Sint-Jakobsstraat 6, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken