Nieuwjaarsreceptie Oedelem

Nieuwjaarsreceptie Oedelem

vrijdag 12/01/2018

Niet alleen in Beernem zal er geklonken worden op het nieuwe jaar. Ook in Oedelem, het “dorpste” dorp van alle Beernemse deelgemeenten, zal een nieuwjaarsreceptie verzorgen georganiseerd door VZW Den Bunker.

Voor de tweede maal zal VZW DEN Bunker een nieuwjaarsreceptie organiseren op de markt van Oedelem . De eerste editie is ontstaan vanuit de vraag van verschillende inwoners van Oedelem. Er was in het verleden een nieuwjaarsreceptie door buurtcomité Tussen Berg en Dal, maar dit initiatief wordt voorlopig niet verdergezet.

Na het oprichten van onze eerste kerstmarkt hadden we de smaakt te pakken om allerlei evenementen te organiseren om de buurt samen te brengen. ( Cfr EK Voetbal, WK Voetbal, Aperitiefconcert ism Koninklijke Harmonie Sint Cecilia, Familiedag? Footlloose ). Afgelopen maand was het intussen onze 5de kerstmarkt waarbij we een 50-tal Standhouders hadden, waaronder heel wat lokale verengingen en ondernemers.

Onze nieuwjaarsreceptie gaat door op 12/01 vanaf 19u op de markt van Oedelem. Om 20u30 voorzien we een optreden van Tars.

In 2013 begon Tars met het schrijven van eigen nummers. Nu blijft hij nog steeds op zoek gaan naar z’n eigen ding waarbij hij de gitaar en het songwriten gebruikt om al zijn emoties en bedenkingen over liefde, leed en leven in kwijt te kunnen.

In deze periode bouwde Tars een mooi repertoire uit met variërende nummers. Na wat podiumervaring (lees: Kleine cafétjes/zaaltjes in West-Vlaanderen, het Gentse, auditie voor ‘De beste singer-songwriter van Vlaanderen’, buskerstage Vama Vêche, buskerstage leffingeleuren, buskerstage Dranouter en voorprogramma van Maaike Ouboter in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.) wil hij graag een stap verder gaan en zich bezighouden met grotere optredens (zoals de najaarspresentatie 2015 van MEDIALAAN en Q beach-house 2016 waar hij, door geselecteerd te worden, optrad in naam van Q-music) en het recorden van zijn materiaal in een studio.

Naast het recorden van zijn eigen materiaal (EP: ‘The heart remains’) kon Tars ook nog proeven van het studiowerk door deel te nemen aan een reclamecampagne voor een nieuw programma van VTM waarvoor hij geselecteerd werd.

Kom gerust toosten met ons op nieuwe jaar en leer nieuwe mensen uit gemeente kennen, ontmoet vrienden, familie of buren, kortom een gezellig samenzijn. Besluit Goran Vanneste bestuurslid VZW Den Bunker. Om ons warm te toosten serveren we Winter Jack en Rochefort. Eveneens voorzien we frisdranken voor onze allerkleinsten.

Locatie: 
Markt Oedelem, Markt 1, OedelemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0472987503

Evenement zoeken