Nieuwjaarsklanken 2019

Nieuwjaarsklanken 2019

zaterdag 12/01/2019 tot zondag 13/01/2019

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de Koninklijke Volksharmonie Sint-Jozef halfweg januari haar Nieuwjaarsconcert in het C.C. de Steiger. Voor 2019 is er opnieuw een dubbelconcert voorzien.

Op zaterdag 12 januari staat het thema “From Russia with Music” op het programma. Daarbij serveert de harmonie niet alleen Russische componisten zoals Moussorgsky en Borodin, maar ook wat luchtigers dat Rusland als thema heeft. De muziek uit de Bond-film “From Russia with Love” is daar het vanzelfsprekende voorbeeld van. Het koor Crescendo uit Rollegem o.l.v. Werner Vandamme is te gast, wat er voor zorgt dat u maar liefst door 100 muzikanten in een Russische sfeer onder-gedompeld wordt. De presentatie is in handen van Johan de Boose, doctor in de slavistiek, auteur en acteur, Ruslandkenner bij uitstek en voormalig presentator bij Radio 1 en Klara.

Op zondag 13 januari wordt een programma gebracht dat gezinnen met kinderen als doelpubliek heeft. Dit jaar werkt de harmonie samen met circusartiest Rudi, alias menenaar Michiel Coine. Rudi beleeft een heel verhaal en de kinderen mogen hem helpen tijdens zijn avontuur. Ondertussen begeleidt de harmonie de acts. Zo leren de kinderen op een speelse manier met muziek omgaan, en voelen ze ook dat muziek niet saai, maar net heel prettig kan zijn om met zijn allen te beleven.

Locatie: 
CC De Steiger, , MenenWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken