natalia

natalia

zaterdag 01/10/2022

Natalia, onze Vlaamse pop- en souldiva, zet op zaterdag 1/10/2022 Owla helemaal in vuur en vlam en laat je meezingen met klassiekers als ‘I’ve only begun to fight’, ‘Risin’ en ‘Glamorous’.

Natalia was de voorbije tijd niet weg te branden uit de actualiteit. De leading lady van de Belgische popmuziek coachte de talentvolle Grace naar een klinkende overwinning in The Voice Vlaanderen, ze was een centrale gast in het televisieprogramma The best of, presenteerde het gloednieuwe De Sterkste Handen en was jury-lid in K2 zoekt K3. Onlangs maakte James Cooke op televisie een musical over haar leven en eind vorig jaar nam ze vol overtuiging deel aan de kerstspecial van Bake Off Vlaanderen.

Intussen zette ze een kerngezonde tweede baby op de wereld en maakt ze opnieuw plannen om zo veel mogelijk op te treden. Dat ze dit jaar terugkeert naar de het podium is geen verrassing. “Na een lange periode zonder optredens kijk ik er enorm naar uit om samen met mijn fantastische liveband op het podium te staan en er met een fantastisch publiek in de zaal een ferme lap op te geven”, klinkt het.

Locatie: 
Owlazaal, bilkske3, Brugge



Website: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0473884544

Evenement zoeken