Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 8ste Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 8ste Voorronde

vrijdag 14/12/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 8ste voorronde: GumboGumbo!

http://vi.be/gumbogumbo

Info:        

GumboGumbo! Is  een groep van vier mannen afkomstig uit het 21ste eeuwse Brusselse, met een passie voor echte, ongecompliceerde muziek. Gumbo is ook een gerecht dat in de 18e eeuw ontstond in het zuiden van Louisiana bij de Creoolse mensen uit Louisiana. Het bestaat meestal voornamelijk uit een sterk gearomatiseerde bouillon, okra, vlees of schaaldieren, een verdikkingsmiddel en kruidengroenten, waaronder selderij, paprika en uien. GumboGumbo! Het bestaat meestal uit een sterk gearomatiseerde mix van Rock, Blues en HipHop, die een topping van Funk en soms Fuzz kan bevatten.

Bandleden:

·  Ben, stem, 43 – Leefdaal (BE)

·  Jack, gitaar, 46 – Tervuren (BE)

·  Jan, bas, 42 – Sint-Pieters-Leeuw (BE)

·  Serge, drum, 47 – Eizer (BE)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken