Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 6de Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 6de Voorronde

vrijdag 16/11/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 6de voorronde: Purpleized

https://vi.be/purpleized

Info:        

Purpleized is een Belgische band die sinds 2011 Ska-fusionmuziek speelt. De muziek-stijl is zeer divers vanwege het brede scala aan invloeden van de verschillende muzikanten: ze kunnen in minder dan geen tijd van rocksteady naar een wals door een klein beetje punkrock gaan … Het doel van de band is om zijn publiek een feestelijk en hip rock optreden te bieden! Purpleized levert originele composities over thematisch, net als hun muziek … gek. Invloeden: Tijdens de repetities ontwikkelen de muzikanten van Purpleized ook sportieve vaardigheden dankzij de pingpongtafel in hun oefenruimte bij “MJC Rixensart”.

Bandleden:

·  Arthur, gitaar en stem, 26 ♂ – Watermael Boitsfort (BE)

·  Lionel, saxophone, 30 – Vilvoorde (BE) 

·  Martin, toetsen, 32 – Saint Gilles (BE)  

·  Maxime, drum en stem, 31 – Ophain Bois Seigneur Isaac (BE) 

·  Nico, trombone, 33 – Ottignies Louvain La  Neuve (BE)

·  Philippe, trompet , 32 – Ottignies Louvain La Neuve (BE)

·  Quentin, bas, 30 ♂ – Rixensart (BE)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken