Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 2de Voorronde

Nachtraaf Roots ; Blues Rally – 2de Voorronde

vrijdag 21/09/2018

Meer dan 100 soloartiesten/bands of meer dan 360 muzikanten samen, waagden via Poppunt-Vibe.be hun kans om deel te nemen aan de selectie voor de voorrondes van de 4de Rally ‘18 te worden. Deze Rally is intussen een vaste waarde geworden in het circuit. Dit jaar organiseren Biz’art en Linx+ Gistel, samen een 4de editie van de muziek Rally. Doch we verbreden onze zoektocht naar opkomend talent. Vandaar ook de naamswijziging.  Door het aanpassen van de titel, kon er een bredere oproep verspreid worden. M.a.w. niet alleen een breder muziekscala, maar daardoor is eveneens een bredere publieke interesse mogelijk. Dit jaar mikken we immers naast de Blues fanaten ook op de Roots gezinde.

Op het podium van de 2de voorronde: Buckwood Mojo  

http://vi.be/buckwoodmojo

Info:         

De muziek van Buckwood Mojo is een magisch brouwsel van swing, boogie en veeeeel blues. Soms met een     jazzy randje, soms met een vleugje rock of een toets emotie maar steeds met die eigen, krachtige, authentieke smaak. Piano en Hammond, vocals, bass guitar, drums,lead guitar en blues harp. Zes blueskrijgers die alleen nog de muziek spelen die hen het nauwst aan het hart ligt.

Bandleden:

·  Diane Bruyndoncx (Brownie Morello), toetsen, 60 – Heist-op-den-Berg (BE)

·  Hans Deboeck (Bad Luke), percussie en stem, 53 – Wemmel (BE)

·  Jan Carel (Jumpin’ Jay), gitaar, 55 – Mechelen (BE)

·  Jan Schoevaerts (The Rock), drum, 65 – Grimbergen (BE)

·  Leo Dresselaers (Ol’Lee Harper), blazer en bluesharp, 74 – Bonheiden (BE)

·  Louis De Cat (King Louie), bas, 65 – Heist-op-den-Berg (BE)

Wil jij komen genieten van een leuke avond (bluezy time…) én daarbij nog eens onbekend talent (new heroes…) ontdekken in het Roots & Blues Café bij uitstek, “Den Langen Avond” (what’s in a name…) te Gistel? Of zing/dans je liever mee? It’s your time for glory…! Tickets in voorverkoop kosten slechts € 5. Deze zijn te koop bij “Roots of The Blues” Café Den Langen Avond te Gistel, Topdisc te Torhout of via de bestuursleden van Biz’art Torhout en Linx+ Gistel. Aan de deur betaal je € 8. Op onze website kan je meer info vinden. Ook via deze website kan je tickets bestellen online onder “Contact”.

Kijk even naar: https://marcbsp.wixsite.com/bizart-torhout

“Ontdekken & ontspannen” van (on)bekend “ROOTS & BLUES ” talent in de ruime zin van het genre. “Wegdromen & gewoon genieten”…

Locatie: 
Den Langen Avond, Hoogstraat 45, GistelWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0468 217 554

Evenement zoeken