’n beetje muziek

’n beetje muziek

zaterdag 22/08/2015 tot zondag 23/08/2015

MUZIKALE HAPPENING MET EEN HAPJE & DRANKJE

Voor de derde keer pakt Respiro Dell’ Arte uit met ’n Beetje veel Muziek.
Ook ’n Beetje Muziek stelt het water en de Leie centraal. De activiteiten vinden plaats rond en op de oude Leie ter hoogte van de Broeltorens en in de aanpalende gebouwen van de vroegere middelbare school de Paulientjes (ten Broele).

Op zaterdag 22 augustus vanaf 19 uur kan je je laten verrassen door een variatie aan woord en muziek. Om 21 uur brengt de Harmonie van Aalbeke “The Water Music” van Handel. Vanaf 20 uur is er in de kapel van de Paulientjes een heuse tango avond met live muziek. En tussendoor zijn er diverse muzikanten en korpsen die het geheel muzikaal gaan opluisteren. We projecteren prachtige sfeerbeelden van de Leie van bron tot monding. Beelden van vroeger en nu. Maar ook het woord zal tijdens deze concerten centraal staan.

Op zondag 23 augustus steken we vanaf 12u van wal. Aan de Leieboorden, op de speelplaats van de school, in de kapel, in oude klaslokalen maar ook op de Leie, overal wordt je VerLeied door pareltjes muziek, woord en dans.
Een dertig-tal concerten op een 10-tal podia.

Ook de hongerigen worden voor een “beetje” uitgenodigd naar de boorden van de Leie. Je kan er picknicken door zelf je eten mee te brengen of er één vooraf te bestellen, maar je kan ook dit jaar aanschuiven in ons Pop-Up restaurant of iets eten in diverse eetstandjes in samenwerking met de plaatselijke horeca. Op zondag serveren we lekkere pannenkoeken.

Nog dit, bij minder goed weer kan alles ook binnen doorgaan.
Dus laat je niet afschrikken en kom met het ganse gezin met de fiets, te voet, met de wagen of meer met de boot aan ter hoogte van het gelegenheidsponton of in de naburige jachthaven.

Za 22 aug vanaf 19u

Zo 23 aug vanaf 12u

KORTRIJK BROELTORENS

OP EN ROND DE LEIE

Gratis toegang

 

Locatie: 
Broelbrug, , Kortrijk


Evenement zoeken