Moses Sumney (us) + Audri (b)

Moses Sumney (us) + Audri (b)

zondag 09/04/2017

MOSES SUMNEY

Gratis met Cactus Prikkaart!

Als je op het podium gevraagd wordt door James Blake, Beck en Erykah Badu, muziek mag schrijven metSolange Knowlesen The Cinematic Orchestra en getipt wordt doorSufjan Stevens en de heren van Grizzly Bear, dan zit je goed wat referenties betreft.Moses Sumneyslaagde er in om zonder één officiële release een enorme buzz te creëren in zijn thuisstad LA. Met zijn soloperformances – meestal op gitaar, begeleid door beatbox- en percussieloops – combineert MosesDIY-electronica,fragiele folkenamericanamet de coolness vanAmerikaanse urban en soul. Hoe dat klinkt? Als een combinatie van bovenstaande fans, met een unieke stem er bovenop. Single ‘Seeds’en zijn eerste officiële EP ‘Lamentations’zijn absolute pareltjes die je mond doen openvallen van verbazing.

Voor zijn eerste overtocht naar de andere kant van de grote plas koosMoses Sumneyeenbeperkt aantal unieke locaties, zoals deRyelandtzaal. We zijn er relatief zeker van dat dit de eerste en de laatste keer zal zijn dat je Sumney in dergelijkeintieme setting aan het werk zal zien. Breaking waves!

“Voices like his don’t come around all that often.” – Pitchfork

“‘Seeds’ doet ons denken aan D.M. Stith en Grizzly Bear denken, terwijl de Angeleno pure singer-songwriter-magie uit onze koptelefoon doet opwolken. Verslavend spul.” – Humo

AUDRI

Audri is al sinds haar prille kinderjaren bezig met muziek. Ze begon als zangeres en pianiste, maar doorheen de jaren ging ze zich steeds meer toeleggen op songwriting en raakte ze ook alsmaar meer geïnteresseerd in producen. Haar eerste liveshows speelde ze tijdens ‘Lefto Presents’(Vooruit) en als support van Mount Kimbie (Muziekodroom), wat haar onder meer een Red Bull Elektropedia Award voor ‘Most Promising Artist’ van 2016 opleverde.

Locatie: 
Cactus@Ryelandtzaal, Achiel van Ackerplein 3, BruggeWebsite: 

Evenement zoeken