More Music!: Clarck (uk) + Blanck Mass (uk) + Ash Koosha (ir/uk)

More Music!: Clarck (uk) + Blanck Mass (uk) + Ash Koosha (ir/uk)

zaterdag 15/04/2017

CLARK – LIVE

Na zeven albums voor het legandarische Warp RecordsbrachtClarkmet zijn self-titled LP in 2014 een perfect overzicht uit van zijn veelzijdig oeuvre. De plaat bracht hem defintief op het voorplan en waséén van de beste electronica-albumsvan dat jaar.

Clarks tracks balanceren minutieus tussen atmosferische electronica enerzijds en alles verzengende dancefloor bangers anderzijds. Naast zijn werk op Warp schreef Clark ook de soundtrack voor de Frans-Britse Serie ‘The Last Panthers’ in 2016. Het geeft blijk van zijn eindeloze veelzijdigheid als producer.

Op More Music! presenteren we de nieuwe liveshow van Clark, met live choreografie van Melanie Lane en Kiani Del Valle.

‘The word is ending, and Chris Clark is writing it’s soundtrack’ – Pitchfork

BLANCK MASS – LIVE

Benjamin John Power a.k.a. Blanck Mass is één van de leden van het legendarische elektrodrone duo Fuck Buttons. Zijn solowerk combineert de intensiteit en opbouw van postrock met stompende EBM-beats tot donkere maar toch uiterst dansbare lappen electronica. In maart wordt een nieuwe plaat verwacht op het toonaangevende Sacred Bones –label (Moon Duo, David Lynch, The Men). Aangestuurd door machtige analoge drones en subbassen is Blanck Mass live een allesomvattende en overweldigende ervaring die iedereen minstens één keer in zijn leven moet ondergaan!

ASH KOOSHA – LIVE

Ash Koosha is een in Teheran geboren maar in London residerende componist, filmmaker, innovator en politiek activist. Door zijn aangeboren synesthesie – een vermenging van de zintuigelijke waarnemingen – ziet de producer geluiden als kleuren. In combinatie met zijn scholing in de klassieke muziek, oosterse invloeden en zijn vroege fascinatie voor computers en software resulteert dit in haast buitenaardse, maar toch meeslepende en vaak dansbare elektronicatracks. Zijn liveshow triggert Ash Koosha via een Oculus Rift bril, waarmee hij het publiek meesleept in een virtual reality-versie van zijn gelauwerde tweede album ‘I AKA I’.

Locatie: 
Concertgebouw Brugge, Het Zand 34, BruggeWebsite: 

Evenement zoeken