MOODS!: The Colorist Orchestra Gabriel Rios

MOODS!: The Colorist Orchestra Gabriel Rios

dinsdag 11/08/2020

The Colorist Orchestra & Gabriel Rios b

Charismatische singer-songwriter ontmoet avontuurlijk muziekensemble.

The Colorist Orchestra bewandelt steeds weer grillige muzikale paden vol avontuur en experiment. Het achtkoppige collectief rond Aarich Jespers en Kobe Proesmans boeit en onderscheidt zich dankzij een dubbele innovatieve visie: enerzijds is er de unieke samenwerking met een singer-songwriter, anderzijds de combinatie van eigenzinnig ingezette klassieke instrumenten met een eerder ongewoon en eclectisch instrumentarium.

Het fundamentele idee achter The Colorist Orchestra is het herwerken van het repertoire van een specifiek artiest. Nadat het ensemble eerder al de krachten bundelde met o.a. Emiliana TorriniCibelleLisa Hannigan en Howe Gelb is het nu aan Gabriël Rios.

Gabriël Rios is een wereldburger laverend tussen Puerto Rico, Gent, New York en Amsterdam. Zijn grenzeloos parcours, voorliefde voor ritmiek en uitgesproken songs (denk aan moderne Belpop klassiekers als ‘Broad Day Light’ en ‘Gold’) liggen mee aan de basis van dit unieke project. Deze collaboratie laat als het ware een herboren Rios horen en zien, hierin geruggesteund door de verrassende, orchestrale sound van The Colorist Orchestra.

Locatie: 
Gruuthuse, Dijver 17, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken