Moedermonoloog van An Nelissen

Moedermonoloog van An Nelissen

zaterdag 01/03/2014

An Nelissen heeft een patent op succesvolle voorstellingen over belangrijke momenten in een vrouwenleven. Moedermonoloog bundelt 105 minuten uiterst herkenbare en daardoor juist hilarische situaties uit het dagelijkse leven van een moeder.

An Nelissen heeft een patent op succesvolle voorstellingen over belangrijke momenten in een vrouwenleven. Moedermonoloog bundelt 105 minuten uiterst herkenbare en daardoor juist hilarische situaties uit het dagelijkse leven van een moeder. Tegelijk is het haar meest persoonlijke show tot nu toe. Na een uitverkochte tournee vorig seizoen, gaat An weer op stap!

27 jaar geleden werd An moeder. ‘Het is een lange tocht, dat moederschap’, zegt ze zelf, ‘van je roze wolk hoog in de lucht tot je met je voeten op de aarde staat. En de landing kan bepaald onzacht zijn.’ De hoogste tijd dus voor de andere kant van het moederschapsverhaal: laten we eens lachen met het moederschap en met de kinderen die we maakten, met nieuw samengestelde gezinnen, met politiek correcte kinderopvang, met het lege nest-syndroom, met de overgang van moederschap naar schoonmoederschap, met de problemen die we achterlaten voor onze kinderen en de problemen die onze ouders voor ons achtergelaten hebben, met wat we van onze moeders geleerd hebben en wat we wilden dat we niet van hen geleerd hadden, etc. Kortom: met alles waar niemand aan durft te denken, maar waar An wel openhartig over kan zijn, omdat ze het zelf beleefd heeft.

Locatie: 
Cultuurcentrum de Brouckere, , TorhoutWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 22 11 50

Evenement zoeken