Minifestival 50 jaar Woodstock: Bob Dylan-tribute en Woodstock coverband

Minifestival 50 jaar Woodstock: Bob Dylan-tribute en Woodstock coverband

zaterdag 27/04/2019

In 1969 vond het legendarische Woodstock-festival plaats in het Amerikaanse dorpje Bethel. Precies 50 jaar later doet Bekegem deze mijlpaal in de muziekgeschiedenis nog eens met glans over.

De Nederlandse Bob Dylan Jacques Mees opent het minifestival met een meesterlijke ode aan de leadzanger van The Band (hoewel die er op Woodstock zelf niet bij was). Mees lijkt als twee druppels water op Dylan en klinkt ook exact als zijn origineel. Dichter bij ’the real stuff’ kom je niet! Jacques brengt alle Dylan-klassiekers zoals het hoort: alleen, op gitaar en mondharmonica. Kippenvel!!!

Daarna palmt de 60’s coverband Louie Louie het buitenpodium in voor een ongezien eerbetoon aan de vele bands die op Woodstock speelden. 50 jaar na datum blazen zij de psychedelische muziek van Jimi Hendrix, CCR, Jefferson Airplane, The Band, Joe Cocker, Santana, The Who, Janis Joplin en vele anderen nieuw leven in met hun energieke, 4-stemmige performance.

Verwacht zeker geen coverband met de papieren op de pupiters, maar een groep muzikanten die met overgave de muziek brengt zoals dat hoort: dansbaar, uitzinnig, passioneel en professioneel.

Wil je middels een portie muzikale LSD de sfeer van Woodstock kunnen voelen, ruiken, aanraken? Kom dan gewoon naar Bekegem! 🙂

Tickets: 12 euro in vvk, 14 euro add.

Organisatie: dienst cultuur Ichtegem i.s.m. GOSA (Grootouder- en Seniorenactie Gezinsbond Bekegem – Eernegem – Ichtegem)

Locatie: 
De Kouter, Kouterstraat 7, BekegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 46

Evenement zoeken