Mec Yek + La Fanfarria del Capitan + afterparty met Kumbia Beats

Mec Yek + La Fanfarria del Capitan + afterparty met Kumbia Beats

zaterdag 28/05/2022

MEC YEK
De zwoele gipsyband Mec Yek brengt je in zuiderse sferen. Hun nieuwste album Super Diver City steekt vol verrassingen en eigengereide arrangementen van traditionele Roma-liederen en zelfs een Amy Winehouse-cover in het Romanes.

De groep serveert verder stevige porties swingende nostalgie uit Slowakije tot meer grootstedelijke en hedendaagse dub, ska, latin en soul. En helemaal tegen alle verwachtingen in: Mec Yek is een Romagroep zonder viool.

LA FANFARRIA DEL CAPITAN
De muzikale piraten van La Fanfarria del Capitan, bekend van de soundtrack van La casa de papel, vertrokken vanuit hun Argentijnse havens met een flink geschut aan Latijns-Amerikaanse ritmes. Onderweg kaapte ze ook heel wat andere stijlen op aan Russische, Chinese en Europese kusten. De ‘fanfarria’ heeft wapperende pret hoog in het vaandel en levenslust bovenaan de mast.

AFTERPARTY MET KUMBIA BEATS
Het excentrieke Kumbia Beats is een project van dj, producer en muzikant Marco Bustamante, die de spiegeltent op zijn kop zet met een eclectische mix van cumbia, drum & bass, funk, Afro-Latin disco en Boliviaanse folk.

> Aanvang 20.00 uur

Locatie: 
Magic Mirrors, Kruisvest, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050 44 30 60

Evenement zoeken