Ma’Blues Café

Ma’Blues Café

zondag 13/11/2022

Zondag 13 november 2022

Viktor Puype en Arne Demets

 

Op tienjarige leeftijd nam de vader van Viktor hem mee naar zijn allereerste concert: John Hiatt in de AB. Een paar jaar later begon Viktor zelf gitaar te spelen, zoals zijn held John. Dit betekende het begin van vele jaren aan optredens, bandjes, eigen nummers en een passie voor Rock n Roll. Toen leerde hij Arne Demets kennen en de chemie was meteen duidelijk.

 

Gedurende de afgelopen 6 jaar deelden de twee talloze podia in talloze formaties. Om ‘the spark’ – de kiem – te eren besloot het duo dan ook om een ode te brengen aan de man die ervoor zorgde dat Viktor zovele jaren geleden besloot om de gitaar op te pikken: the one and only John Hiatt. Bereid je voor op een avond vol échte klassiekers, maar ook eerder onbekende platen uit het Hiatt repertoire.

 

Laat je verrassen door de vele nummers die Hiatt schreef waarvan je niet eens wist dat ze van zijn hand waren. Reis mee met the king in de laadbak van een pick up truck naar Memphis, of ruik de lilacs in Ohio, op een muzikale avond om nooit te vergeten!

 

Dit alles gebeurt in ons sfeervol Mozaïekcafé, omringd met een uitgelezen muziekkeuze, de schitterende Louisiana Gumboschotel, Pizzaslices, Croques, Bruschetta, enz.

 

Noteer dit alvast in je agenda en schrijf je in. Van harte welkom

 

Ma’Blues team

 

 

Praktisch:

Datum: zondag 13 november 2022 om 18.00 u. Optreden om 19.30 u

Plaats: vc Mozaïek, Overleiestraat 15a, 8500 Kortrijk

Ingang: 10.00 €, leden HV Kortrijk: 8.00 €

 

Graag inschrijven via mablues@proximus.be of 0486/312897.

 

Locatie: 
Mozaïek, Overleiestraat 15a, KortrijkE-mailadres: 


Telefoon: 
0846/312897

Evenement zoeken