Leiesessie 3: Wilderwolves

Leiesessie 3: Wilderwolves

zondag 14/02/2016

Stinstage en GC Forum bundelen opnieuw de krachten en brengen u andermaal vier knusse luisterconcerten in een unieke omgeving. De optredens gaan door in B&B Terra Sana, Stokstraat 4 te Geluwe en starten om 15u00 stipt. Er zijn slechts 40 plaatsen beschikbaar, dus reserveren is gewenst. Dit kan via cultuur@wervik.be of op het nummer 056 95 24 17 (GC Forum). Voor en na het optreden kan men terecht in de gezellige huiskamer van Vzw Triskell voor een natje en een droogje.

Zondag 14 februari 2016 > Leiesessie 3: Wilderwolves @ Terra Sana, Geluwe.

“Het is van de moetes”, zo stelt Wilderwolves’ Rob Eelen het. Zijn muziek voert van grote naar dagelijkse gevoelens, waarbij buikgevoel op de eerste plaats komt.
Op zijn vijftiende brengen de platen van Will Oldhams Palace Music hem op ideeën. Die man kan, zonder elke noot helemaal strak te hebben, een onvervalste vervoering brengen. Met de jaren neemt hij ook de Americana van Jeff Tweedy, Matthew Ward en Howe Gelb gretig op in zijn klanken.
Eelens sound is waarachtig en emotioneel ongezouten. Zijn titelloze debuutalbum voert je op een tocht met melancholische songs, sober en eerlijk, die toch vaak onverwacht scherp uithalen. Met geluiden als hersenspinsels en een DIY attitude nam Eelen de meeste instrumenten op zijn eerste plaat voor eigen rekening. Live echter wordt wilderwolves een kwintet met Thomas Noppe (Ow, Gore Slut), Alex Van Herk (Angels Die Hard), Aarn Van Severen (Strumpets) en Alain Rylant (Maxon Blewit, Eriksson/Delcroix). Rob Eelen drumt ook bij Angels Die Hard en Strumpets. Mooie CV’s die ongetwijfeld garant staan voor een prachtig concert!

http://wilderwolves.bandcamp.com/
http://youtu.be/JyZzxzEmFlk

Locatie: 
B&B Terra Sana, Stokstraat 4, GeluweWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken