Lammetjesdag

Lammetjesdag

zondag 11/03/2018
Breng de 2de zondag van maart een bezoekje aan de lammetjeskraamkliniek en bewonder de pasgeboren lammetjes. Leer alles over het houden van schapen en breng een bezoekje aan onze talrijke standhouders.Er zijn tal van workshops voor de kinderen.
Elke tweede zondag van maart is het groot feest op de kinderboerderij. Dan tonen onze ooien voor het eerst hun lammetjes aan het grote publiek in het kraamkliniek.
Breng ze een bezoekje en leer ondertussen vanalles over het schaap en hun kroost.
Tevens zijn er tal van activiteiten op en rond de boerderij zoals schapen scheren, spinnen en weven, degusteren van ambachtelijke producten, een natuurwandeling in het Garzebekeveld, de compostmeesters doen hun ding en de Kerkuil staat er met een stand. Verder staan er standhouders die kind en volwassenen kunnen bekoren. De vele jeugdverenigingen uit de regio staan er met animatie voor de kids en ze kunnen meedoen met de DOEcross. Door mee te doen met tal van activiteiten krijgen ze een leuk geschenk. Verder is er alles om lichaam en geest te speizen.
Ook dit jaar voorzien we een grote tent, indien de weergoden ons nt goed gezind zijn dat we binnen kunnen schuilen en ons evenement ongestoord kunnen laten plaatsvinden
Kortom, Lammetjesdag 2018 wordt weer een succes.

Locatie: 
Hoeve Paepehof kinderboerderij Adinkerke, Veldstraat 10, AdinkerkeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32477415656

Evenement zoeken