Kunsttentoonstelling Athena Graphics tvv

Kunsttentoonstelling Athena Graphics tvv

zondag 11/06/2017

 

Athena Graphics, een prepressbedrijf uit Roeselare, zet op zondag 11 juni zijn deuren open voor een heuse kunsttentoonstelling ten voordele van “Kom op tegen Kanker”. De bezoekers volgen een bijzonder parcours doorheen het futuristische bedrijf dat in 2011 nog de prijs in de wacht sleepte voor de mooiste nieuwbouw in Roeselare.

In samenwerking met 2 gekende kunstgalerijhouders Stéphane Simoens en Axel Pairon, beiden gevestigd in Knokke-Zoute, worden meer dan 20 unieke werken tentoongesteld. Laat u verrassen door exclusieve werken van gerenommeerde kunstenaars Luc Vandervelde Lux, Patrick Hughes, Regine Schumann en Frank Stoopman. De bekende bloembinder Geert Pattyn creëert voor dit evenement een uniek bloemstuk.

Daarnaast exposeren Roeselaarse cultuurambassadeurs Alexander Stragier (audiovisueel kunstenaar), striptekenaar Jimmy Hostens (ook medewerker bij Athena Graphics) en medewerkers Kathleen Flipts en Peter Jacques.

Iedereen is van harte welkom op zondag 11 juni van 13u tot 17u. De entree bedraagt 2 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Voor de kinderen is er animatie. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel “Kom op tegen Kanker”.

Locatie: 
Athena Graphics, Liebeekstraat 20, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051226966

Evenement zoeken