kunstkamerconcert met Daithi Rua

kunstkamerconcert met Daithi Rua

zaterdag 18/07/2015

Art-illustria vzw in samenwerking met VZW de ladder-Folkroes brengen een avond vol Ierse muziek

Op zaterdag 18 juli 2015 komt de Ierse singer songwriter Daithi Rua (www.daithirua.com)  afgezakt naar Staden.

Daithi is geboren in een muzikale Ierse familie en van jongsaf aan  speelde hij mee met de ouders in een folkgroep. De muziek en het performen is als het ware met de paplepel meegegeven aan deze muzikant.

Reeds enkele jaren woont hij nu in Gent van waaruit hij over gans Europa trekt om op te treden alleen of met collega’s. Hij werkte samen met klinkende namen als Kadril, Aidan Burke, Comas, Eva De Roovere, Urban Trad, Helen Flaherty ….

Maar hij is en blijft ook een veel gevraagd solo artist.

Daithi is een rasartiest die ook voor een kleinere groep een avond magnifiek kan maken, unplugged en vol humor en Ierse vertelsels weet hij de avond die Ierse vibe te geven.

In juni stelde hij in Gent zijn nieuwste dubbel cd voor The Harvest, naar aanleiding van 25 jaar Daithi Rua voor een nokvolle zaal.

Een avond vol muziek waar veel nationale en internationale groepen de revue passeerden die telkens nummers van deze sympathieke Ier brachten.

Na zijn tour in zweden en Noorwegen komt hij afgezakt naar West-Vlaanderen.

Hij komt in Staden zijn nieuwe cd voorstellen aan het West-Vlaamse publiek

 

Dit op zaterdag 18 juli 2015 vanaf 20.00 u bij Art studio Brikat, Houthulststraat 132A Staden in het tweede kunstkamerconcert in een organisatie van Art-illustria vzw en vzw De Ladder-Fokroes.

Locatie: 
Art studio Brikat, houthulststraat 132 A, StadenWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051/700 982

Evenement zoeken