Kopjesdagen: Kinderkopjesfestival, rommelmarkt, car tuning, kermis, optredens, …

Kopjesdagen: Kinderkopjesfestival, rommelmarkt, car tuning, kermis, optredens, …

zondag 28/06/2020

Tijdens de Kopjesdagen is er over het hele centrum van Eernegem van alles te beleven voor jong en oud!

Kids en jongeren kunnen zich uitleven op het nieuwe ‘Kinderkopjesfestival’ op het H. Hartplein. Neem deel aan de workshop figure weaving, kom naar het laboratorium van de snoepuniversiteit of laat je helemaal gaan op een jamsessie door Trashbeatz. We starten om 11 uur met een muzikale voorstelling en doorlopend kan je ook knutselen en ‘los gehen’ op de springkastelen. Met de sessies kinderyoga kom je dan weer helemaal tot rust. Mama, papa, opa en oma kunnen intussen genieten van een drankje aan de bar en een hapje bij één van de foodtrucks.

’s Morgens is er al rommelmarkt in de Westkerkestraat en ook de grootschalige car tuning wedstrijd ‘Back to the roots’ is opnieuw van de partij!

Om 16 uur starten de optredens op de markt met ons eigenste Duo Danny & Marleen. Daarna zal Jettie Pallettie de markt doen ontploffen en mag Discobar In-Motion de massa klaarstomen voor de live set van niemand minder dan 2 Fabiola!

Normaal zou vandaag ook de 1/8ste finale van de Belgen op het EK uitgezonden worden op groot scherm, maar door het coronavirus is dit jammer genoeg verplaatst naar 2021.

Locatie: 
Eernegem-Markt, Stationsstraat 1, EernegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
059 34 11 46

Evenement zoeken