Kopje Onder – zwem samen met Fanny Lecluyse mee voor Een Hart voor West-Vlaanderen!

Kopje Onder – zwem samen met Fanny Lecluyse mee voor Een Hart voor West-Vlaanderen!

zaterdag 03/09/2022

Op zaterdag 3 september organiseert het Streekfonds West-Vlaanderen een grote fondsenwervingsactie voor de projecten van ‘Een Hart voor West-Vlaanderen’.

Met de actie ‘Kopje Onder’ willen we zoveel mogelijk mensen aansporen om te zwemmen voor het goede doel, hetzij in Kortrijk (LAGO) hetzij tijdens de ‘Brugse Doortocht’ in de reien.

In Lago Kortrijk geeft KZK Spurs onder leiding van meter Fanny Lecluyyse en  mede-organisator Bart Dewulf een mooi aanbod aan zwemactiviteiten en daarnaast kun je ook vrij zwemmen op de 25 en 50 meter banen (tussen 08:30 – 16:30). In Brugge zorgen de Brugse IJsberen voor 2 extra tijdsloten om 15:50 en 16:00 en kun je als open water zwemmer 1 km zwemmen in de Brugse Reien, een uniek evenement!

Je schrijf je in voor een van de activiteiten en kan je via een crowdfundingspagina laten sponsoren voor je (team)prestatie. Iedereen kan een ‘digitaal sponsorformulier’ opmaken zodat vrienden en sympathisanten eenvoudig kunnen sponsoren.

De opbrengst gaat zoals steeds naar organisaties in West-Vlaanderen die werken met en voor kwetsbare jongeren die al te vaak zelf kopje onder dreigen te gaan.

Zowel bedrijven als particulieren maar ook serviceclubs, scholen, jeugdverenigingen en vzw’s  kunnen als team deelnemen en zich laten sponsoren voor hun zwemprestaties.

Ga mee Kopje Onder en beleef op zaterdag 3 september 2022 een fijne activiteit in teamverband of individueel. Meer info vind je op www.kopjeonder.be.

TIP: Kijk ook zeker naar de uitzending van Alles Goed! op 9 augustus vanuit Roeselare (via www.kopjeonder.be of hier op Focus WTV) met Ann-Sofie Sabbe die Fanny Lecluyse en Bart Dewulf interviewt! 

Locatie: 
Brugse Doortocht (Reien Brugge) en Lago Kortrijk, informatie via Streekfonds West-Vlaanderen p/a Broelkaai 6 Kortrijk, KortrijkWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0492267678

Evenement zoeken