Klaas Delrue, Rudolf Hecke, Ivan Pecnik ea – Gainsbourg se barre

Klaas Delrue, Rudolf Hecke, Ivan Pecnik ea – Gainsbourg se barre

zaterdag 19/03/2016

Gainsbourg, geniaal enfant terrible van het Franse chanson « fuckte la posterité ». Wat er na zijn dood van hem zou geworden zou hem een worst wezen. Wel beste Serge; 25 jaar na jouw dood is het la posterité die jou “fuckt”. Je bent bekender dan ooit, een wereldster geworden en er is je niets vergeven, je bent nog even controversioneel als bij leven. Gainsbourg se barre! is dé voorstelling die jouw erfenis eer aan doet en die iedereen moet hebben gezien: een gulzig, controversieel en vrijgevig feest zoals je er zelf één was. Stand-up biograaf Rudolf Hecke verspreidt tijdens deze hommage de gospel volgens Gainsbourg met de hulp van Klaas Delrue, Ivan Pecnik, Astrid Cminotto, Patrick Deltenre & Philine.

De heetst, schofferendste, meest crapuleuse details uit jouw vuilbekkend leven komen aan bod. Uiter-aard, je zou het niet anders gewild hebben, maar vooral wordt het publiek meegezogen in een maal-stroom van diepe menselijkheid en komt het oog in oog te staan met jouw onherroepelijke genie. De prachtige songs van jouw hand worden gebracht door unieke vertolkers, vanuit het hart, “Love on the beat” weet je wel, voor minder tikte je tikker niet. En Rudolf vertelt als geen ander jouw levensverhaal uit eerste hand, met het diepste respect, teder en uitbundig, smakelijk als een bord dampende Hon-gaarse Goulash, jouw lievelingsgerecht.

Meer dan ooit: een lach en een traan, maar dan omhuld met blauwe wolken, de geur van pastis en uiteraard: politiek niet-correcte anekdotes. We zullen je niet vergeten Gain-Gain! La posterité neemt je nóg maar eens lekker te grazen; par hazard et pas rasé.

Rudolf Hecke: biograaf, verteller
Klaas Delrue: zang
Ivan Pecnik: zang
Philine: zang
Ad Cominotto: piano, accordion
Patrick Deltenre: elektrische gitaren, mondharmonica


Zaterdag 19 maart 2016 – 20u

Locatie: 
Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14, NieuwpoortWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
05823795000

Evenement zoeken