Kinderen Goedgekeurd! Muziektheater met liedjes van Kinderen voor Kinderen – “ZELFIE!”

Kinderen Goedgekeurd! Muziektheater met liedjes van Kinderen voor Kinderen – “ZELFIE!”

zondag 29/03/2015

KINDEREN GOEDGEKEURD ! – Muziektheater met liedjes van Kinderen voor Kinderen – “ZELFIE!”

29 MAART 2015 – 15u – CC Gildhof Tielt

ALLE INFO: hieronder en vind/volg/like ons op FACE BOOK
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=Y2WB1NqfZmY
Tickets: kids 8 euro, volwassenen 10 euro

KINDEREN GOEDGEKEURD! is een kersvers gezelschap dat ontstond naar aanleiding van de nood om cultuur te maken voor en door kinderen rond hedendaagse sociale thema’s uit onze maatschappij.

Weet u nog? Kan u ze zich nog herinneren? De liedjes van Kinderen voor Kinderen die we allen luid en uitbundig mee keelden? “Op een onbewoond eiland”, “Als ik de baas zou zijn van het journaal” en “Waanzinnig gedroomd”… Het zijn maar enkele van de liedjes van Kinderen voor Kinderen die in ons geheugen gegrift zijn.

United Cultural Foundation creëerde ism GC De Pit in Buggenhout een Vlaamse muziektheatervoorstelling, die eind vorig jaar in première ging. Dit en volgend seizoen gaan ze op tournee als het gezelschap Kinderen Goedgekeurd !

Speciaal voor deze productie worden de liedjes van Kinderen voor Kinderen aangepast naar 1 instrument: de vleugelpiano. Muzikanten Stan Vangheluwe Johan Famaey tekenen voor de adaptatie van de muziek en de live‐uitvoering.

“ZELFIE!”
Het algehele idee omvat een statement tegen het feit dat meer en meer kinderen „alleen en digitaal” spelen en minder échte sociale contacten met mekaar onderhouden.
Hangt ons geluk af van wat er op onze schermpjes komt? Gebeurt daarop het allerbelangrijkste?
Vergeet het niet: YOLO! (You Only Live Once!).

21 kinderen zingen, dansen en acteren samen met actrice Abigail Abraham (‘Thuis’, ‘Scala & Kolacny Brothers’, Ketnet). Voor de regie en bewerking zorgt Mout Uyttersprot (‘Familie’, ‘De Kotmadam’, ‘Thuis’).

GEZELSCHAP KINDEREN GOEDGEKEURD! is een kersvers gezelschap dat ontstond naar aanleiding van de nood om cultuur te maken voor en door kinderen rond hedendaagse sociale thema’s uit onze maatschappij.
KINDEREN GOEDGEKEURD! wil de honger van menigeen – zowel kind/jongere als ouder als grootouder – naar vrije tijd gekoppeld aan cultuur stillen. Actuele fenomenen uit de samenleving waar we dagelijks mee geconfronteerd worden, komen aan bod in de producties van KINDEREN GOEDGEKEURD!

CAST Abigail Abraham, Britt de Vos, Manon Jansegers, Quito Vanroose, Emma Demoor, Mare Scholliers, Kaatje Devolder, Ralph Hendrickx, Jaimie Vandijck, Emmy Van Kelekom, Ebe Mogyoros, Anne-Fleur Van Damme, Ynke Vanlembergen, Maren Slootmans, Renée Verhelst, Philine De Vos, Jasper Vanwildemeersch, Esther Marsh, Améline Vandewalle, Hendrik Janssen, Merel Wagner & Kaat Dierickx

CHOREOGRAFIE Steff Wuyts

DECOR/ONTWERP Vincent Laute

TEKST & REGIE Mout Uyttersprot

TECHNIEK Theatech – Thomas De Geyseleer

PRODUCTIE KINDEREN GOEDGEKEURD ! (Volg ons op Face book)
CO-PRODUCTIE United Cultural Foundation & GC De Pit Buggenhout
FOTO’S Philippe De Clerck

KINDEREN GOEDGEKEURD! wil de honger van menigeen – zowel kind/jongere als ouder als grootouder – naar vrije tijd gekoppeld aan cultuur stillen. Actuele fenomenen uit de samenleving waar we dagelijks mee geconfronteerd worden, komen aan bod in de producties van KINDEREN GOEDGEKEURD!

KINDEREN GOEDGEKEURD! wil met actuele sociale thema’s via
kunst/podium/zang/muziektheater een laagdrempelig platform bieden; waarbij kinderen, jongeren, families uit alle lagen van de bevolking een namiddagje/avondje samen hun zinnen kunnen verzetten binnen een creatieve, culturele omgeving.

KINDEREN GOEDGEKEURD! richt zich tot kinderen/jongeren en hun families, tot lagere scholen, directies, leerkrachten en leerlingen (lager onderwijs en 1e graad secundair) en alle kindvriendelijke sociale organisaties/(jeugd)bewegingen.
KINDEREN GOEDGEKEURD! richt zicht tot alle mensen met kinderen of (achter)kleinkinderen die een namiddag of avond willen genieten van jeugdig creatief talent.

Locatie: 
CC Gildhof Tielt, Sint-Michielstraat 9, TieltWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0495656200

Evenement zoeken