Ketnetmusical Kadanza T2gether

Ketnetmusical Kadanza T2gether

zaterdag 09/04/2016 tot zondag 10/04/2016

Junior Musical Kadanza was een regelrecht succes. De musical oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen.

Junior Musical Kadanza was een regelrecht succes. De musical oogstte veel lof en werd bezocht door meer dan 40.000 mensen. Reden genoeg voor Ketnet om samen met Studio 100 in een nieuw musicalavontuur te stappen, met een geheel nieuwe cast: Ketnet Musical: Kadanza Together.

Het wordt opnieuw een prachtig spektakel met een straffe cast, een leuk verhaal met spectaculaire  dansmoves en hits uit 10 jaar Junior Eurosong in een nieuw jasje!

We kunnen alvast verklappen dat niemand minder dan Tatyana Beloy één van de hoofdrollen zal vertolken.

Tatyana: “Musical is voor mij pure magie: samen zingen, dansen en acteren, en zo een mooi muzikaal verhaal vertellen. Ik vind het gewoon fantastisch hoe kinderen zich daar helemaal kunnen in uitleven.  De eerste Kadanza-musical heb ik uiteraard heel vaak gezien en ik heb toen dikwijls gedacht: als ik nu zelf eens op de planken mocht staan tussen al die kinderen. Nu mag ik effectief meedoen en daar kijk ik dus enorm hard naar uit. Maar we zijn ook nog op zoek naar creatieve kinderen die even veel van zingen, dansen en acteren houden als ik. Wie zin heeft om mee te doen, vindt alle informatie op de website www.ketnetmusical.be.

Waarover gaat het?

Kadanza Together gaat over twee groepen jongeren die op kamp zijn op dezelfde kampplaats: de ene groep doet een  koorkamp en de andere een danskamp. Het botert niet al te best tussen die twee en dat betert er niet op wanneer een jongen uit de dansgroep en een meisje uit het koor verliefd worden op elkaar. Hoe dat afloopt, zien we volgend jaar in Kadanza Together, een musical die opnieuw volop zal putten uit het rijke repertoire van Junior Eurosong.

Locatie: 
Kursaal, Westhelling z/n, Oostende


Evenement zoeken