Kerstmarkt en grootmoeders hutsepot in Onze Jeugd

Kerstmarkt en grootmoeders hutsepot in Onze Jeugd

vrijdag 11/12/2015

Kerstmarkt en grootmoeders hutsepot in Onze Jeugd

Op 11 december smul je voor het goede doel

De meest gezellige mini-kerstmarkt van de streek staat op vrijdag 11 december in Iepersestraat in Roeselare. Onze Jeugd is een school voor bijzondere jeugd, voor leerlingen die ook bijzonder creatief zijn. Na twee jaar afwezigheid is de kerstmarkt er op aanvraag helemaal terug.

 Leerlingen uit verschillende afdelingen en studiejaren stellen hun kleine creaties, grote werkstukken en andere kunstwerken tentoon én te koop. In de schaduw van de honderd jaar oude boom op het binnenplein wisselen drank- en eetstandjes elkaar gezellig af. Glühwein, jenever, soep en warme appelsap met kaneel tot zelfs chocolademelk met brokken. Ouderwetse plakkerige snoepjes, pannenkoeken en wentelteefjes, gegrilde worsten en voor de echte smulpapen is er hutsepot op grootmoeders wijze (op inschrijving; kaarten via het secretariaat).

Net als alle andere opbrengsten gaan ook gelden van de tombola naar het goede doel: ondersteunde maatregelen en de aankoop van producten ten behoeve van leerlingen met autismespectrumstoornissen, gedrags- en/of andere emotionele problematieken. 

Locatie: 
Onze Jeugd, Iepersestraat 245, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051205886

Evenement zoeken