JoMi fotografiegroep

JoMi fotografiegroep

dinsdag 03/10/2017 tot dinsdag 29/05/2018

De Jomi-fotografiegroep

Op dinsdag 3 oktober, om 19 uur; start de JoMi-fotografiegroep het 8ste werkjaar.

De leden van de JoMi-fotografiegroep zijn geestdriftige mensen die fotografie als hobby beoefenen. Doel is van elkaar te leren door het delen van ervaring en kennis.

De JoMi-leden beoefenen verschillende disciplines. Van portret/modelfotografie tot macrofotografie, van natuurfotografie tot Urbex. Kortom alle aspecten/domeinen komen aan bod.

Op de website  www.jomi-fotografiegroep.be vind je heel wat foto’s die door onze leden gemaakt zijn.

Sinds de onstuitbare opkomst van de digitale fotografie is fotografie voor een breder publiek toegankelijker geworden. De digitale camera is een onderdeel geworden van de digitale workflow.
De JoMi-fotografiegroep houdt zich dan ook  met het hele proces bezig. Van het nemen van de foto’s naar bewerking op computer tot afdruk.

De JoMi-fotografiegroep  komt om de veertien dagen op dinsdagavond samen. Telkens starten wij om 19 uur in de Westhoek Academie/Taf Wallet Veurnelaan 109 Koksijde.
Op zondag en maandag gaan er fotoshoots door en is de K-studio beschikbaar.

Op geregelde tijdstippen worden workshops en cursussen gegeven.
Afwisselend worden thema’s aangesneden en geoefend. Specifieke belichting, portret, model, macro, experimenteren!
Het doel blijft bijleren en oefenen. Alles is mogelijk. Naast de workshops kunnen leden tegen een kleine vergoeding de fotostudio gebruiken om zelfstandig of in kleinere groepen fotoshoots of ander studiowerk te doen.
Modellen die willen poseren onder TFP zijn zeer welkom.

De JoMi fotogroep nodigt graag geïnteresseerde amateurfotografen uit om deel uit te maken van de groep. Ervaring is niet vereist. Gedrevenheid voor deze mooie hobby is een pluspunt!

Maak geheel vrijblijvend enkele werkvergaderingen mee alvorens je besluit om lid te worden.

Wens je meer informatie  neem dan vrijblijvend contact op via foto.jomi@gmail.com en neem zeker een kijkje op de website.

Het lidmaatschap is GRATIS.

Locatie: 
Taf Wallet, veurnelaan 109, KoksijdeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32 58 513940

Evenement zoeken