Internationale Tweedaagse van Vlaanderen

Internationale Tweedaagse van Vlaanderen

zaterdag 03/05/2014 tot zondag 04/05/2014

Daar is de lente, daar is de... Internationale Tweedaagse van Vlaanderen. De fundamenten van de Tweedaagse zullen ook tijdens deze editie onveranderd blijven: prachtige parcours langs strand, duinen en door de polders en charmante dorpjes.

Daar is de lente, daar is de… Internationale Tweedaagse van Vlaanderen. De fundamenten van de Tweedaagse zullen ook tijdens deze editie onveranderd blijven: prachtige parcours langs strand, duinen en door de polders en charmante dorpjes. Het themadorp van de medaille en de badge, Vlissegem, is misschien minder gekend, maar kan zeker de vergelijking met de kleppers Lissewege en Zuienkerke aan.

Aangezien een doortocht van zowat 10.000 wandelaars niet ongemerkt kan blijven, willen wij ook niet blind zijn voor de gevolgen die dit op de omgeving kan hebben. Denk er daarom aan om je afval tot een minimum te beperken en het weinige afval dat je achterlaat op de geijkte plaatsen in de correcte vuilnisbak te deponeren. Het openbaar vervoer blijft daarnaast de beste manier om de Grote Markt van Blankenberge, start en aankomst van de Tweedaagse, het vlotst te bereiken.

De zeskilometerwandeling blijft onze familiewandeling bij uitstek met workshops rond het leven in de zee en springkastelen bij de vleet. Ook nu weer zijn de verschillende parcours een beetje verbouwd, en het animatieprogramma werd bijgeschaafd. Redenen genoeg om ook dit jaar opnieuw de weg naar Blankenberge in te slaan. Wij kunnen alvast niet wachten om je te mogen verwelkomen!

Tweedaagse-van-Blankenberge

Locatie: 
, Markt, BlankenbergeWebsite: 

Evenement zoeken