INTERNATIONALE DAG VAN DE RECHTEN VAN HET KIND – The Daily Mile België zet lagereschoolkinderen in de bloemetjes

INTERNATIONALE DAG VAN DE RECHTEN VAN HET KIND – The Daily Mile België zet lagereschoolkinderen in de bloemetjes

dinsdag 20/11/2018

The Daily Mile daagde alle scholen in België uit! Wie een leuke foto of video van zijn Daily Mile deelde met de hashtag #DailyMileSong maakt kans op een liveoptreden van Arne Vanhaecke – die het gloednieuwe liedje van The Daily Mile brengt – en een bezoek van Tia Hellebaut, die samen met de leerlingen The Daily Mile zal lopen.

Nu hebben we een winnaar! Vrije basisschool Nieuwenhove uit Waregem!

 

Singer-songwriter Arne Vanhaecke, bekend van o.m. vtmKzoom, Q-Music, Radio 2,… heeft net een nieuw lied klaar voor The Daily Mile. Je kan de gloednieuwe song van The Daily Mile hier alvast beluisteren. Om de Internationale Dag van de Rechten van het Kind te vieren, komt hij het op dinsdag 20 november live brengen in één school. Naast het optreden wint de school een bezoek van olympisch kampioene en meter van het project, Tia Hellebaut.

Het bezoek van Tia Hellebaut en het liveoptreden van Arne zullen op dinsdag 20 november  (14u, ov) plaatsvinden op de speelplaats van de winnende school.

Wat is The Daily Mile? (tot vorig schooljaar One Mile a Day)

The Daily Mile is een eenvoudig concept voor de lagere school waarbij de leerlingen gedurende een kwartier lopen in de frisse buitenlucht samen met hun leerkracht en klasgenootjes. Het doel? De fysieke, sociale, emotionele en mentale gezondheid van onze kinderen verbeteren, ongeacht hun leeftijd, vaardigheden of persoonlijke situatie.

Ga voor meer informatie naar www.thedailymile.be

Locatie: 
Vrije basisschool Nieuwenhove, Platanendreef 17, WaregemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
+32474963967

Evenement zoeken