Indian Camp Festival

Indian Camp Festival

zaterdag 26/03/2016

Op zaterdag 26 maart 2016, de eerste zaterdag van de paasvakantie, organiseren wij van Scouts Savio de derde editie van Indian Camp Festival te Brugge, ten voordele van onze scoutswerking. Na twee zeer succesvolle edities, waarbij we in beide gevallen uitverkocht waren, hebben we ook dit jaar besloten een kleine uitbreiding door te voeren in de vorm van een culinair Food Forest en een Oldschool Sixpack Stage. We blijven echter trouw aan de kerngedachte die vorig jaar ons festival uit de grond heeft doen rijzen, namelijk een sfeervol festival voor mensen van jong tot oud, gericht op een intense beleving van muziek door middel van een unieke setting en decor.

De podiumindeling voor de editie van Indian Camp Festival 2016 is als volgt:

–          Main stage: Hier maken we gedurende de namiddag ruimte voor plaatselijke, talentvolle rockbands (met als kick-off de twee finalisten van onze online rockrally, gevolgd door Bird of Prey), tegen de avond komen bekendere acts aan bod waarmee we de overgang van gitaargeweld naar een meer dansbaar genre maken (Flatcat, Blow, Poldoore, De Feesters en Dj Deliciaz);

–          DnB circus: Dit jaar bevindt deze stage zich opnieuw in een ware circustent, het populaire genre liquid drum and bass krijgt in deze donkere, mysterieuze tent zijn stek.Onder andere internationale kleppers als Cartoon, Champion, NCT zorgen hier voor een intense broeihaard aan tonen.

–          DubForest: Dit kleinschalige, feeërieke podium waarbij ons festival even het bos in trekt om zo een intieme muziekbeleving te garanderen voor de Dub stage wordt gehost door Dubrising Hifi, aangeschreven als een van de beste soundsystems van Belgie in zijn genre, dat beloofd!

–          Melody Ranch: De scoutsbar die voor deze gelegenheid gevuld wordt met dj’s die vooral in het Brugse uitgaansmilieu een klinkende naam hebben!

–     Sixpack Oldskool Stage: Een afterparty stage met gerenommeerde drum and bass artiesten die ten tijde van Bangers in Het Entrepot zo’n 7 jaar geleden voor muzikale hoogstandjes zorgden in het Drum and Bass milieu in Brugge met namen die bijvoorbeeld ook Laundry Day lieten daveren.

Wat gebeurt er met de winst?

De integrale winst wordt gebruikt om onze scoutswerking draaiende te houden. Zo gaat een deel van het bedrag naar de zomerkampen, waardoor wij onze kampprijzen relatief laag kunnen houden. Het andere deel gaat naar materiaal en investeringen in ons lokaal.

 

Locatie: 
Koude Keuken, Sint-Andries, Legeweg 269a, Sint-AndriesWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken