In Vlaamse Velden Dag

In Vlaamse Velden Dag

zaterdag 15/03/2014

Veurne staat op 15 maart volledig in het teken van de meeslepende Eén-reeks 'In Vlaamse Velden'.

Veurne staat op 15 maart volledig in het teken van de meeslepende Eén-reeks ‘In Vlaamse Velden’. Te voet, per fiets of met de autocar kom je langs de, soms verrassende, setlocaties. Ook de acteurs zijn van de partij voor een meet&greet en in première wordt de laatste aflevering van de reeks vertoond!

Alle activiteiten zijn gratis (behalve de aankoop van een fietskaart, huur van een fiets of scooter. Er worden fietsen en scooters verhuurd op de Appelmarkt, uitgezonderd bij slecht weer). Er kan alleen worden ingeschreven voor de autocarritten en/of wandelingen. Inschrijven per mail naar invlaamsevelden@veurne.be met vermelding keuze activiteit (autocarrit en/of wandeling), voorkeursuur en aantal personen. Wandelingen en autocarritten vertrekken stipt op de vermelde tijdstippen! Alle activiteiten vinden plaats op de Grote Markt van Veurne.

Er is een gratis ruime parking voorzien op het militaire domein ‘Ingang Noordstraat’. Volg hiervoor de IVV-bewegwijzering. Gratis shuttlediensten tussen parking & de Grote Markt wordt voorzien, te voet is de afstand ongeveer 15 minuten.

Locatie: 
, , VeurneWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken