Iedereen Komiek

Iedereen Komiek

zaterdag 17/10/2015 tot vrijdag 18/12/2015

 Thuis altijd al de grappigste geweest? Durf jij de komische aap uithangen? Waag dan je kans en misschien breek jij door tot het nieuwste comedytalent van Vlaanderen!

 

Comedian en regisseur Han Coucke gaat vanaf oktober in de Westhoek op zoek naar een nieuwe lichting komieken. Hij leert je de knepen van het vak: hoe verzamel je interessant humormateriaal, hoe schrijf je een goede grap en hoe breng je die op het podium?

 

 Acht intensieve workshops (in Diksmuide) en vier try-outs (van de kust tot Alveringem) bereiden je voor op het grote werk: samen optreden in een heuse comedy line-up show met professionele omkadering. Tijdens het slotmoment heb je de knepen onder de knie en verbaas je vrienden én het grote publiek met je talent op het podium van zaal City in Nieuwpoort!

 

 Han Coucke is al meer dan een decennium een vaste waarde in de comedy, eerst met het cabaretduo Gino Sancti en tegenwoordig als Han Solo. Hij is de gewaardeerde coach van komieken als Philippe Geubels, Freddy De Vadder, William Boeva, Henk Rijckaert en Steven Mahieu. En binnenkort dus misschien ook van jou!

 

 Prijs: 75 euro (50 euro voor wie jonger is dan 26)

Aantal deelnemers beperkt.

 

Ervaring is niet nodig, maar bij de eerste workshop heb je best wel 5 à 10 min. ‘materiaal’ mee.

 

De tournee brengt je langs Diksmuide (17/10), jeugdhuis De Voenke in Alveringem (31/10), jeugdhuis De Doze in Veurne (5/12), jeugdhuis De Pit  in Koksijde (12/12) en ten slotte naar het grote podium van zaal City in Nieuwpoort (18/12).

 

 Meer info en inschrijven: www.iedereenkomiek.be of 058 53 37 60

 

 Iedereen Komiek is een project van Achthoek, het intergemeentelijk cultureel samenwerkingsverband van de noordelijke Westhoek.

 

Locatie: 
CC Kruispunt, Maria Doolaeghestraat 2b, DiksmuideWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 79 32 50

Evenement zoeken