Het Witte Paard (1 min)

Het Witte Paard (1 min)

zaterdag 18/07/2015 tot maandag 07/09/2015

De revue is zoals steeds een verbluffende cocktail van gevarieerde tijdloze muziek, hilarische sketches, machtige dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Hij loopt van zaterdag 18 juli tot en met maandag 7 september 2015 in Blankenberge. Naast Peter Koelewijn en sexy Sandrine  wordt de affiche vervolledigd met twee internationale verrassingsacts. Glitter en glamour verzekerd !

Nele Goossens (Chris & Co, Dobus, solovoorstellingen …) maakt voor de zevende maal haar opwachting als gastvrouw in de zomershow. Peter Thyssen (Samson & Gert, Crimiclowns, Zonen van Van As, Bakteurs …) zal als medegastheer zijn allround kunnen etaleren in de Vegas show. Het is zijn derde opeenvolgende deelname. Patrick Onzia (Familie, Studio 100, Echt Antwaarps teater…), Martijn Claes en Oonagh Jacobs tekenen voor het tweede jaar op rij present voor de zomershow. De fluwelen stem en het komisch talent van Daisy Thys (Thuis, Amika, Droge Voeding Kassa 4 …) mag natuurlijk niet ontbreken. Zij zal voor de zesde maal op rij mee het spektakel verzorgen.

De regie is zoals steeds in handen van Bruno Van Heystraeten. Het fantastische live-orkest staat naar goede gewoonte onder de professionele leiding van Patrick Desmedt. Gwen Hamerlijnck tekent weer voor de choreografie van het showballet. Ben Van den Keybus is de producent en verantwoordelijk voor het concept van de show.

Voor info, tickets en arrangementen met showdiner en overnachting, ga je naar de website www.witte-paard.be
of contacteer je het Witte Paard op 050/41 11 00 of op info@witte-paard.be
Tickets ook via www.teleticketservice.com & 070 345 999.

Locatie: 
, , BlankenbergeWebsite: 


Telefoon: 
070 345 999

Evenement zoeken