Hertehart – De Kolonie MT

Hertehart – De Kolonie MT

zondag 08/11/2015

-een kitschy mini-operette voor kleuters (4+)-

Kapitein Hert woont op het prachtige kasteel ’t Hert in Hertefretten, zijn bosrijk privéparadijs aan de rand van een meer. In dat kasteel zit ook stilletjes te smachten: Hart, een werkloze gouvernante, want de Kapitein is voorlopig kinderloos. Zo gulzig is ze naar zijn liefde. Zo gaarne zou ze met hem kleine, koddige herteharten maken……

Of dat lukt? Dat kom je te weten in deze zwierige, romantische mini-operette voor iedereen vanaf 4 jaar. In Hertehart krijgt het genre een verfrissende bolwassing. Zwaar aangezette emoties, groteske gestes, protserige kostuums en kartonnen decors: we kiezen voor de ongeremde potsierlijkheid die dit genre zo onweerstaanbaar maakt. Een lichtvoetig verhaal maar met een vermetele kwinkslag en dramatiek. Gesneden – én toch artistiek verantwoorde – koek voor het jonge volk.

Bo Spaenc en Benjamin Van Tourhout slaan na het succes van ScattiWhatti opnieuw de handen in elkaar. Benjamin zet het genre naar de goesting van DE KOLONIE MT, zonder er een parodie van te maken. Met veel liefde én een knipoog maken ze er samen iets ongeziens van.

Met Leen De Veirman en Dimitri Duquennoy en live-muzikant Roel Van Camp

www.dekoloniemt.be

Locatie: 
GC De Groene Meersen, Stadionlaan 48, ZedelgemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050288600

Evenement zoeken