Guy Swinnen – Origin Club Tour (Guy Swinnen 60)

Guy Swinnen – Origin Club Tour (Guy Swinnen 60)

zaterdag 09/10/2021

In het geschiedenisboek van de Belpop beslaat Guy Swinnen niet zomaar een blad, maar een heel hoofdstuk. Deze immer sympathieke muzikale duizendpoot uit Diest is immers zoveel meer dan de ceremonieleider bij zijn band The Scabs, waarmee hij inmiddels veertig jaar op de teller heeft staan.

Hij is ook bekend om zijn eigen band – de Guy Swinnen Band – en om zijn succesvolle samenwerkingen met andere artiesten. Of om zijn verdienstelijke passage bij Liefde Voor Muziek, waar hij steevast wist te verrassen en te ontroeren.

In 2020 werd Guy Swinnen 60. En dat mocht gevierd worden. Niet alleen persoonlijk, maar ook muzikaal: hoog tijd om het verhaal van Guy Swinnen te vertellen. Maar toen kwam het virus… De intieme Club-tour in het voorjaar 2020, waarbij ook in Koekelare een stop voorzien was, is verplaatst naar het najaar 2021, nu alles opnieuw opgestart kan worden.

In de ‘Origin Club Tour’ keert Guy Swinnen terug naar zijn roots en brengt hij een ode aan de jeugdhuizen en clubs waar het voor hem allemaal begon. Hij brengt samen met zijn vaste gitarist Yves Verthongen een intiem en akoestisch concert.

Twee gitaren, twee stemmen, een pak hits en goedgekozen songs van hun muzikale helden. Kortom, tal van muzikale hoogtepunten gegarandeerd, dus mis dit niet!

GUYSWINNEN.COM
FACEBOOK: www.facebook.com/Guy-Swinnen-80246477480

Locatie: 
De Balluchon, Moerestraat 19, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken