Guga Baùl – Radio Guga

Guga Baùl – Radio Guga

zaterdag 16/01/2016

Radio Guga is de straffe liveband rond maestroloog Guga Baùl. U heeft geen budget, noch tijd en teletijdmachine om concerttickets te kopen voor Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen, Arno,…? Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op uw podium.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart. 

Trouw aan zijn talent, kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept wat Radio Guga neerzet, houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe muziekvoorstelling, maar uiteraard mét zangimitatie én de nodige humor.

Na twee fijne festivalzomers zoekt Radio Guga nu de intimiteit van de theaters op. Nieuwe imitaties, uitgeklede arrangementen, verrassende wendingen,… maak je klaar voor een topavondje Radio Guga INTEAM!

Guga Baùl: zang
Joost Van den Broeck: drums
Bert Embrechts: bas
Filip Bollaert: gitaar
Jacques Motmans: toetsen


Zaterdag 16 januari 2016 – 20u

Locatie: 
Centrum Ysara, Dienstweg Havengeul 14, NieuwpoortWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
05823795000

Evenement zoeken