Grails + Barst

Grails + Barst

zaterdag 13/04/2019

GRAILS
Sinds hun ontstaan in 2000 neemt het Amerikaanse Grails een unieke plaats in op het raakvlak tussen avant-garde metal, Amerikaanse folk en experimentele postrock. De groep is gelinkt aan doommetal-giganten Neurosis en Om en combineert de dynamiek en energie van groepen als GY!BE en Mogwai met invloeden uit obscure library music en psychedelische krautrock.
Als groep van multi-instrumentalisten is Grails geen band van genreconventies en clichés, maar zoekt ze naar ultieme vrijheid. Grails kan meditatief grooven, dreigend fluisteren, onheilspellend opbouwen en agressief losbarsten, en klinkt elk album even verrassend als herkenbaar.

BARST
Barst (Consouling Sounds) wil uit de voorgeschreven en normatieve songstructeren breken en haalt de schotten weg tussen genres, waarbij hij de luisteraar uitnodigt een eigen imaginaire wereld te creëren. Zijn ‘Wahnsinnsmusik’ is in constante evolutie en neemt verschillende, vaak verrassende vormen aan. Doel is het produceren van transcendentale kunst. Het immateriële materialiseren, waarbij geluid constant verweven wordt met visuals en beeldvorming. Met een variabele line-up van bevriende muzikanten is elke Barst show een unieke en opwindende ervaring.

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken