Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater

Dansvoorstelling van Nederlands Dans Theater

zondag 26/01/2020

Voor De Spil presenteert Nederlands Dans Theater een uniek programma samengesteld uit vier creaties van internationaal gerenommeerde choreografen.

Nederlands Dans Theater (NDT) is één van ’s werelds meest toonaangevende dansgezelschappen. De compagnie werd in 1959 opgericht en ontwikkelde een rijk repertoire van meer dan 620 balletten. Ze zetten hun pioniersrol verder met gerenommeerde huis- en gastchoreografen.

Veertig jaar geleden is NDT 2 opgericht met specifieke aandacht voor nieuw en jong talent. Inmiddels is NDT 2 uitgegroeid tot een autonoom gezelschap met een geheel eigen repertoire. Zo biedt het een platform voor verdere artistieke ontwikkeling. De dansers munten uit in hun technische beheersing, verworven door jarenlange intensieve training op hoog professioneel niveau en zijn hiervoor bekend tot ver buiten de Nederlandse grenzen.

Hun stijl is eigenzinnig en krachtig, de dansers staan gekend om hun talent en passie. Het is een eer deze hoogvlieger in Roeselare te mogen verwelkomen!

Meer info: https://www.despil.be/e3506/nederlands-dans-theater

Locatie: 
Cultuurcentrum De Spil, Hippoliet Spilleboutdreef 1, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051265700

Evenement zoeken