Gezinsdag voor mensen met (chronische) pijn, burn-out of chronisch ziekte

Gezinsdag voor mensen met (chronische) pijn, burn-out of chronisch ziekte

zondag 25/06/2017

Wanneer iemand ziek wordt heeft dit, naast de ongemakken voor de patiënt zelf, ook gevolgen voor het hele gezin. Daarom besloten we met Effen Weg om een dag te organiseren waar niet enkel de persoon die ziek is centraal staat, maar waarop alle leden van het gezin er samen even tussenuit kunnen. Effen Weg zijn met het ganse gezin!
Naast de ondersteuning van de Vlaamse Pijnliga vonden we hier al snel enkele partners die dit evenement mee wilden ondersteunen : Effen weg, Think Outside , De Maretak en Samana zijn vaste partners in de organisatie.

Deze gezinsdag gaat door in Hoeve Hangerijn, een belevingshoeve te Assebroek, vlakbij Brugge. Het wordt een leuke dag met tal van activiteiten voor jong en oud! Zo is er in de voormiddag een leuke speurtocht voorzien en worden er in de namiddag tal van workshops gegeven. Wie met het openbaar vervoer komt, kan beroep doen op onze (rolstoelvriendelijke)shuttleservice vanaf het station te Brugge. Tijdens de middagpauze is er een broodjeslunch voorzien en gedurende de hele dag kan je gebruik maken van onze aangepaste rustruimte. Je hoeft geen lid te zijn van één van bovenstaande organisaties om deel te kunnen nemen aan deze gezinsdag!

Locatie: 
Belevingshoeve Hangerijn, Gemeneweideweg-Zuid 113, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
0472/57.71.19

Evenement zoeken