Gala Avond met Christoff & Lindsay

Gala Avond met Christoff & Lindsay

zaterdag 18/07/2015

Christoff, de onbetwiste schlagerkoning van Vlaanderen, verkende het afgelopen jaar al voorzichtig nieuwe muzikale paden met zijn hit-album, ‘Altijd onderweg’. De mix tussen trendy schlager en popmuziek was een schot in de roos. ‘Altijd onderweg’ werd een nummer 1 album met hits als ‘M’n beste vriend’ en ‘Voor jou’ en werd met platina bekroond. Inmiddels bevestigt Christoff door zijn deelname aan het VTM-programma, ‘Liefde voor muziek’, dat hij een echte muzikale duizendpoot is die moeiteloos pop, rock en schlager tot een harmonieus geheel weet te verwerken.

Het voorbije jaar was alweer een topjaar voor Christoff. Hij kreeg de Zomerhit award als beste zanger en kon met ‘M’n beste vriend’ zijn zoveelste nummer 1 hit op zijn palmares schrijven. Daarnaast ontving hij ook nog en MIA, de derde op rij, als beste artiest in de categorie Vlaams Populair. De duo-concerten met zijn grote voorbeeld Will Tura waren in een mum van tijd uitverkocht en de bijhorende album werd ook platinum.

Ook Lindsay heeft er een topjaar opzitten. Haar album, ‘Liefde & Muziek’ werd ook nummer 1 en hield zelfs 5 maanden stand in de hoge regionen van Ultratop. ‘Dag en Nacht” en “Bella Romantica’ werden grote hits, die bij elk optreden luidkeels worden meegezongen. Daarmee heeft Lindsay haar hitpalmares met onvergetelijke hits als ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’ en ‘Ga met me mee’ weer flink uitgebreid.

Ook live zijn Christoff en Lindsay met hun vaste begeleidingsband top of the bill. Hun verrassende set met de vele grote hits zorgen voor gegarandeerd muzikaal genieten voor jong en oud.

Christoff & Lindsay zijn voor het eerst te gast in Knokke, dit wordt ongetwijfeld een concert die u niet mag missen!

Hieronder kunt u verschillende formules terugvinden.

VIP: Galadiner voor concert, drank inbegrepen tot 01h00.

Ontvangst om 19h00
Prijs: 125 euro per persoon, 1000 euro per 10 personen (1 bestelling), VIP-tickets KUNNEN ENKEL BESTELD WORDEN VIA 0477 89 15 74

Golden: Champagnetafels, 1/2 fles champagne per persoon + tafelhapjes.

Ontvangst: 21h00
Prijs: 60 euro per persoon

Categorie I: zitplaatsen aan tafels

Ontvangt: 21h30
Prijs: 40 euro per persoon

** alle prijzen zijn exclusief reservatiekosten**
** stadskledij gewenst **

Locatie: 
Grand Casino Knokke, Zeedijk - Albertstrand 509, Knokke-HeistWebsite: 


Telefoon: 
070345999

Evenement zoeken