Fred Delfgaauw – Wachtkamer van de liefde

Fred Delfgaauw – Wachtkamer van de liefde

zaterdag 10/10/2015

Na ruim 30 jaar heeft Fred Delfgaauw een geheel eigen theaterstijl gecreëerd. Een wonderbaarlijke versmelting van meerdere disciplines. Herman van Veen zei ooit: “Delfgaauw is een gezelschap in zijn eentje”. Humor en ontroering liggen in zijn aangrijpende voorstellingen altijd pal naast elkaar. 

Na veel positieve samenwerkingen met collega’s uit het vak heeft Fred Delfgaauw opnieuw een aantal bekende theater- persoonlijkheden benaderd om mee te schrijven aan deze soloproductie. Paul van Vliet, Hans Dorrestijn, Freek de Jonge, Jeroen van Merwijk, Rob Bloemkolk en Sjaak Bral namen elk een personage voor hun rekening dat Fred op onnavolgbare wijze tot leven zal laten komen.

In de “Wachtkamer van de liefde” zitten een aantal kleurrijke personages. Ze hebben allemaal een verhaal over hun zoektocht naar de liefde, een zoektocht die ook een zoektocht is naar de reden van bestaan: zonder liefde en de wederkerigheid daarin, lijkt het leven zinloos. Die universele ervaring kent een scala aan verschijningsvormen, soms tragisch, soms hilarisch, maar altijd herkenbaar. Uiteindelijk wordt het weer een echte Delfgaauw-productie waarin het publiek wordt verrast en op een ander been gezet.

Zaterdag 10 oktober 2015 – 20u

Fred Delfgaauw: schrijver, maker, speler
Dennis van der Dool: techniek
Kathelijne Monnens: decorontwerp
Roy Grünewald: regie
Bert van den Brink: muziek

Locatie: 
City, Valkestraat 18, NieuwpoortWebsite: 

Evenement zoeken