Fotozoektocht DORP IN DE KIJKER – ‘ den Heirweg ‘ (ANZEGEM) + Slotevent

Fotozoektocht DORP IN DE KIJKER – ‘ den Heirweg ‘ (ANZEGEM) + Slotevent

maandag 22/04/2019 tot zondag 16/06/2019

BELEEF de streek rond ‘den Heirweg’ vanuit een ander oogpunt! Op eigen tempo, eigen manier en volgens eigen mogelijkheden! MERK OP & GENIET … Neem deel aan deze fotozoektocht en steun hiermee het goede doel! MAAK KANS op mooie prijzen…
Zebrapad vzw organiseert de tweede editie van de fotozoektocht, maar net dat tikkeltje anders… We voorzien voor de kinderen een zebratocht op kindermaat.

Je kan deelnemen van 21 april 2019 tot en met 15 juni 2019! Tegen die avond dienen alle ingevulde formulieren gedropt te worden in de brievenbus in de Koekuitweg 2!

Het parcours start en eindigt aan de St.Theresiakerk op de Heirweg te Anzegem. De tocht bestaat uit een uitgestippelde route, die beschreven staat in de bijhorende bundel die je ontvangt bij inschrijving.

De wijze waarop aan de fotozoektocht wil deelnemen is volledig naar keuze. Te voet, met de fiets… Het parcours is toegankelijk voor buggy’s en rolstoelvriendelijk. De route werd getest met de rolstoel, en gaf geen problematiek. Doordat de mogelijkheid bestaat om op het korte stukje met grind, over gras te rijden, is dit zeker haalbaar.

Bundels zijn te verkrijgen bij Koekuitweg 2 ( check de afbeelding voor de ophaalmomenten ) en bij B&B La Rozerie ( Vichtsesteenweg 60 , Anzegem )

Op 16 juni vindt het SLOTEVENT plaats waarbij we ‘den Heirweg’ nog eens in the picture zetten, MAAR ook waarbij de winnaars van de prijzen bekend gemaakt worden!

Vanaf 14u is iedereen die deelnam aan de fotozoektocht bij ons welkom in ’t Klokske naast de St-Theresiakerk op den Heriweg, alsook voor de mensen die graag eens samen komen bv. uit de buurt, familie of lotgenoten met EDS. We voorzien koffie met gebak , en andere dranken en lekkers.
Wie ons graag gewoon een bezoekje komt brengen is uiteraard meer dan welkom!

Omstreeks 16u starten we met de trekking van de prijzen…

Om 17u volgt de bekendmaking van de hoofdprijzen. Hiervoor is de aanwezigheid van de deelnemer in kwestie verreist.


HOOFDPRIJS voor inwoners van Anzegem: LUCHTBALLONVAART geschonken door SUPRABAZAR

HOOFDPRIJS voor niet-inwoners van Anzegem : OVERNACHTING IN B&B LA ROZERIE

HOOFDPRIJS voor de kids: een dagje gratis afhuren van een SPRINGKASTEEL NAAR KEUZE geschonken door CASTLE RENT

In de prijzenpot zitten verschillende bonnen die ons geschonken werden door onze sponsors als prijs voor de deelnemers. Waarbij een grote dank aan alle sponsors die ons initiatief ten voordele van het goede doel steunden!

Locatie: 
't Klokske - parochiezaaltje naast de St-Theresiakerk, Vichtsesteenweg z/n, AnzegemWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056/440279

Evenement zoeken