Fotowedstrijd:

Fotowedstrijd:

maandag 03/05/2021 tot vrijdag 01/10/2021

Ondanks de aanhoudende coronacrisis kan de jaarlijkse fotowedstrijd opnieuw doorgaan. Fotograferen kan immers coronaproof in je eentje of… in je bubbel! De nodige informatie kunnen we veilig van op afstand bezorgen en als deelnemer kun je Koekelare tijdens je wandeling, loop- of fietstocht eens helemaal anders bekijken (en uiteraard de nodige maatregelen respecteren, zo lang het moet).

‘Ik zie, ik zie… wat jij niet ziet’ is één van de missies van een goede fotograaf. Hoe je kijkt door de lens, wat je daar ziet en ten slotte hoe je het vastlegt: dat maakt samen de vingerafdruk van wie jij bent als fotograaf.

Dit jaar is het thema van de fotowedstrijd ‘Koekelaarse gebouwen’. Niet op hun geheel echter, maar de details waar velen of iedereen zomaar aan voorbij loopt.

Details, zoals daar zijn: die mooie deurbel, dat speciale ornament, dat schitterende sierhekken, een gedenksteentje of merkwaardige architectuur, … Deze willen we door jouw lens te zien krijgen!

Kortom: de Koekelaarse gebouwen, groot of klein, anders, levendiger en mooier dan ooit! Doe ons Koekelare en zijn architectuur op een nieuwe manier bekijken. Jouw foto als keerpunt in het kijkproces, als toevoeging aan wat we al dachten te kennen…

Bezorg je foto’s digitaal aan de Dienst voor Toerisme & Cultuur. De cultuurraad en een afvaardiging van diaclub ‘De Trekker’ kiezen de beste 20 foto’s die kans maken op een jury- en een publieksprijs (tentoonstelling in de tuin van Huis Proot), allebei in november te verkiezen. Na de stemming worden alle deelnemende foto’s dan gepubliceerd op facebook. De bekendmaking van de winnaars gebeurt tijdens de uitreiking van de jaarlijkse cultuurprijzen.

Deelnameformulier en reglement zijn te verkrijgen via:

• website: www.koekelare.be/fotowedstrijd2021 (download)
• e-mail: cultuurentoerisme@koekelare.be
• telefoon: 051/61 04 94

Op eenvoudig verzoek kan het formulier ook per post verstuurd worden.

Kijk rond, neem deel en … win misschien één van de mooie prijzen!

Locatie: 
De Brouwerij, Sint-Maartensplein 15 B, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken