Fly-in / Opendeur Vliegveld Moorsele 2017

Fly-in / Opendeur Vliegveld Moorsele 2017

zaterdag 01/07/2017 tot zondag 02/07/2017

In 2015 hadden enkele enthousiaste jonge piloten het idee opgevat om de opendeurdag van het Vliegveld Moorsele, die laatst in 2010 werd georganiseerd, nieuw leven in te blazen.

De intentie van deze opendeurdag is het samenbrengen van de buurtbewoners en mensen met een interesse en/of passie voor de luchtvaart. De bezoekers kunnen er kennismaken met de activiteiten die op het vliegveld van Moorsele uitgeoefend worden. De opendeurdag van het vliegveld word gekoppeld aan een “fly-in”, dat is een bijeenkomst van verschillende types vliegtuigen en helikopters uit binnen- en buitenland. Deze toestellen zijn te bezichtigen in een static show. In de loop van het evenement worden ook luchtdopen georganiseerd, een ervaren piloot neemt je mee op een uniek avontuur.

Het gras-vliegveld van Moorsele is het ideale kader om dit evenement te organiseren, zowel voor bezoekers als voor piloten.

Tijdens de editie van 2017 zullen naast de fly-in en de static show ook een aantal demonstratievluchten uitgevoerd worden.

Locatie: 
Vliegveld Moorsele, Ledegemsestraat 140, MoorseleWebsite: 


E-mailadres: 

Evenement zoeken