FLAC ARDO Veldloop

FLAC ARDO Veldloop

zondag 21/02/2016

FLAC-ARDOVELDLOOP – ZONDAG 21 februari 2016

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert atletiekclub FLAC (afdeling Izegem-Roeselare) een veldloop. Voor het 3de jaar op rij gaat de veldloop door op het domein Ardo en de weides van Stragier.

Om 12u30 wordt gestart met onze allerkleinsten de kangoeroes. Vanaf 12u35 wordt per categorie gelopen. Er zijn verschillende groepen zodat elke leeftijdscategorie kan deelnemen. Voor iedere deelnemer is er een prijs in natura voorzien.

Vorig jaar hadden we meer dan 500 deelnemers en we hopen dit jaar opnieuw op jullie sportieve inzet. We kijken er alvast naar uit om jullie een mooie veldloopnamiddag te bezorgen. Voor verdere informatie in verband met starttijden en categorieën kan je steeds terecht op de website van FLAC (http://www.flac.be) of mailen naar flacizegem@gmail.com

Inkom: 5 euro voor toeschouwers – atleten gratis =Locatie: Wezestraat 61 Ardooie domein Ardo – Weides Stragier = 10 categorieën en alle leeftijden, er wordt per leeftijd gestart tem miniemen – dames en heren lopen afzonderlijk =Natura prijzen voor alle deelnemers.

Locatie: 
Ardo Site, Wezestraat 61, ArdooieWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 30 01 54

Evenement zoeken