Fietseluren in Koekelare: een knotsgek fietsavontuur voor het hele gezin

Fietseluren in Koekelare: een knotsgek fietsavontuur voor het hele gezin

zaterdag 24/07/2021 tot zondag 25/07/2021

Fietseluren staat voor een doldwaas avontuur op de fiets voor jong en oud. Net zoals in een stripverhaal beleef je tijdens deze tocht dolkomische avonturen met jezelf, de fietser, als hoofdpersonage. Op ludieke wijze ontdek je de mooiste en zelfs enkele minder bekende plekjes van Koekelare en Kortemark. Je achterhaalt waarom het dorp nu net de kluts kwijt is.

Bij de start bekijk je een filmpje met de bedoeling van de fietsrit. Daarna ga je op weg en passeer je langs weiden, bossen, de Koekelare- en Ruidenberg op en fiets je letterlijk door het ‘stripboekdorp’. De gekste taferelen zullen jouw eigen verhaal compleet maken.

Elke deelnemer krijgt ook nog eens het stripverhaal mee naar huis om het avontuur nog eens opnieuw te kunnen beleven. Met zijn 14,5 km is ‘Fietseluren’ voor iedereen haalbaar, zowel jong als oud. Twee uurtjes fietsfun voor het hele gezin verzekerd!

Fietseluren wil uiteraard coronaveilig zijn en zal daarom met tijdslots werken. Het hele parcours is éénrichtingsverkeer en verloopt uiteraard in openlucht. Social distancing wordt gegarandeerd van start tot finish. Kom met je bubbel en fiets samen deze geweldige tocht.

De fietstocht start aan Cultuurzaal De Balluchon, Moerestraat 19 in Koekelare. Vanaf daar volg je de wegwijzers. Je kan vertrekken tussen 11 uur en 18 uur.

Vergeet je vooraf niet in te schrijven via https://www.koekelare.be/fietseluren

Locatie: 
Cultuurzaal De Balluchon, Moerestraat 19, KoekelareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051 61 04 94

Evenement zoeken