Ezelsfeesten Kuurne

Ezelsfeesten Kuurne

zaterdag 01/10/2016 tot maandag 03/10/2016

De Kuurnse Ezelsfeesten vinden plaats op zat 1, zon 2 en ma 3 oktober. Diverse organisaties zoals het Braderiecomité, het Feestcomité, De orde van de Ezel, De jogging club, … organiseren dit groot evenement. 3 dagen lang feesten in Kuurne met zowel diverse binnen- als buitenactiviteiten. De jaarlijkse straatanimatie wordt telkens zeer gesmaakt door het aanwezige publiek. Daarnaast zijn er ook diverse muzikale optredens.

EEN GREEP UIT ONZE STRAATANIMATIE

Saxophone man
Een meer dan twee meter hoge, vertederende reus met het hoofd van een saxofoon.In trenchcoat en hoge hoed dwaalt hij door de straat en voert korte dromerige sketches uit. Indien de situatie het toelaat is hij vergezeld van zijn beste vriend die op de trompet speelt…  Een mysterieuze en soms vertederende act.

Cirq Civil door Cirqumstancia
Een ludieke interactieve mobiele steltenanimatie waarbij Maurice en Gérard zorgen voor de goede gang van zaken met hun eigen onnavolgbare personificaties en obsessies. Orde, rust, discipline en veiligheid gegarandeerd.

Cirq Moustique door Cirqumstancia
Een mystieke interactieve act waarbij deze langsprieten op een voorzichtige manier zich tussen het publiek begeven en nieuwsgierig hun nieuwe wereld verkennen.

Tres Loco’s
Tres Loco’s is een straattheater-gezelschap met een energieke en wervelende (straat)show vol muziek, humor en interactie. De drie mannen combineren als enigen muziek, acrobatiek en jonglage op hoog niveau.

Ambulance de la chance
Reeds jarenlang zijn de dokters van “l’ Ambulance de la chance” het medicijn van “La Douce France”. Zij zorgen ervoor dat men er al jaren rustig genietend en stress-vrij oud kan worden: een leven als God in Frankrijk! Hun therapie werkt

The grass and the furious
Ook in de tuning wereld slaat de crisis toe…Maar dat laten Brandon en Bradley zich niet aan het hart komen! Een snelle sportwagen is helaas boven hun budget… dus waarom niet je grasmachine tunen?

Den ongekenden weereld des heeren OTTFRIEDT
De laatste der drakenhoeders op pad met een springlevend en vuurspuwend drakenskelet. Een uiterst origineel stukje straattheater, een unieke combinatie van steltenpersonage en marionettenspel, walking-act en korte cirkelacts.

Odil
Met een tot de verbeelding sprekende stootkar vervoert een feeëriek vrouwtje het skelet Odil, op zoek naar een laatste rustplaats ergens tussen hemel en aarde. Maar het eigenzinnig gebeente zet toch nog liever éérst een stapje in de wereld …

Eugène
Op het eerste gezicht lijkt Eugene op een ordinaire 86-jarige demente man met een draaiorgel. Niets is minder waar! Op enkele seconden bouwt Eugene elke gelegenheid om in een spetterend dansfeest voor jong en oud.

Taptoe Moed en Vlijt
De groepen die zullen aantreden zijn:
1° Koninklijke Harmonie “Moed en Vlijt” Kuurne
2° Koninklijke Harmonie “De Vijverzonen” uit Dikkebus
3° Koninklijke Harmonie “St. Cecilia” uit Ardooie
4° Vlaggengroep “Agerato” uit Kuurne

Live optredens met:
– Low Budget
– The Chevys
– De Toäpe geraapte
– The Street Monkeys
– Unfused

Bekijk hier ons volledig programma.

www.bra3.be

Locatie: 
centrum Kuurne, , KuurneWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
056711296

Evenement zoeken