Dwars over de Mandel

Dwars over de Mandel

vrijdag 22/04/2016

Dwars over de Mandel is een avondlijke stratenloop door het centrum van Roeselare. Het is eveneens de eerste klassementswedstrijd van het criterium Roeselare Loopt. Al voor de elfde keer organiseert het Klein Seminarie deze wedstrijd die ondertussen uitgegroeid is tot de grootste loopwedstrijd van de regio. Zo telden we 2500 deelnemers op de jongste editie. De loopgelden gaan integraal naar 5 onderwijsprojecten in de Lievensmissie in Ranchi, India.

Voor de deelnemers  is er keuze uit de korte of lange afstand (3.5 of 10 km). Voor kinderen in de lagere school is er ook een kidsrun voorzien die afhankelijk van de leeftijd iets meer dan 600 tot 1.1km lang is. Deze begint om 18u.30. De andere wedstrijden volgen om 19u.30 en 20u. Inschrijving voor de korte en de lange afstand kan online gebeuren via de website. De prijs bedraagt dan 5 euro. Op de dag zelf is dit 7 euro. De kidsrun heeft geen voorinschrijving. Deze kost 2 euro.

Kom je graag met een aantal vrienden of collega’s samen sporten? Dat kan! Schrijf je dan in als groep.

Ter plaatse is een fietshaven voorzien alsook douches en kleedkamers. Er is ook een beperkte mogelijkheid om op het domein te parkeren. Denk er wel aan dat deze tijdens de volledige duur van de wedstrijd afgesloten wordt.

Ben je op 22 april niet in de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de wedstrijd? Kom dan gerust ergens langs het parcours de sporters aanmoedigen!

Locatie: 
Klein Seminarie Roeselare, Zuidstraat 27, RoeselareWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
051264726

Evenement zoeken