duyster. presenteert – The Bony King Of Nowhere + Bert Dockx + Sam De Nef

duyster. presenteert – The Bony King Of Nowhere + Bert Dockx + Sam De Nef

zaterdag 23/10/2021

Duyster leeft meer dan ooit. Net als bij vele luisteraars is het programma vol tomeloze weemoed en oorverdovende zoetheid altijd in het hart van Ayco en Eppo blijven verder leven en sinds vorig jaar hoor je hen dan ook weer elke zondagavond op je radio. Als afsluiter van Nothin’ But The Dark presenteren ze een intieme concertavond in de Koninklijke Stadsschouwburg. Nadien ben je welkom op de afterparty: Filip Leupe aka Splinter neemt je met een aangepaste soundtrack mee de nacht in.

THE BONY KING OF NOWHERE
Bram Vanparys zet op zijn vijfde langspeler Silent Days zijn unieke universum meer dan ooit in de verf. Op eigenzinnige wijze slaat hij een brug tussen klassieke songschrijvers als Dylan en Cohen, en alternatieve bands als Talk Talk en Radiohead. Samen met bassist Jasper Hautekiet zorgt hij er vanavond voor dat fragiel en breekbaar netjes afgewisseld worden met rauwer gitaarwerk.

BERT DOCKX
Bert Dockx is één van de meest unieke en begeesterde muzikanten en songschrijvers van de laatste jaren: je kent hem van Flying Horseman, Dans Dans, Ottla en soms ook gewoon in zijn eentje. Hij  bracht in ijltempo een reeks indrukwekkende albums uit en bevestigde op podia in binnen-en buitenland keer op keer zijn ijzersterke live-reputatie.  Verwacht je aan solo weergaven uit heel zijn muzikale spectrum,  een aantal avontuurlijke covers en soundscapes met die typische Dockx signature.

SAM DE NEF
We stellen je graag voor aan Sam De Nef, de nieuwste telg uit de Unday-familie. De zanger van indieband Danny Blue and the Old Socks maakte een reeks ongepolijste folk en singersongwriter songs , doordrenkt van nostalgie. Hij liet zich hiervoor inspireren door iconen als Dylan, Jack Kerouac, Leonard Cohen en Karen Dalton, maar heeft een indrukwekkende eigen stem en blijft uit de buurt van clichés.

AYCO DUYSTER & EPPO JANSSEN
Voor, tussen en na de livemuziek zorgt gastvrouw Ayco Duyster voor de presentatie en de interviews.
Gastheer Eppo Janssen zorgt dan weer voor een mooie selectie nieuwe en klassieke duyster. platen.

Aanvang 20.00 uur

> Afterparty in de foyer met Splinter

Locatie: 
Koninklijke Stadsschouwburg, Vlamingstraat 29, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050443060

Evenement zoeken