Dub Revolution ft. Kibir La Amlak + Youth ; Truth Soundsystem + Ras Tinny + Forward Fever Family

Dub Revolution ft. Kibir La Amlak + Youth ; Truth Soundsystem + Ras Tinny + Forward Fever Family

zaterdag 17/02/2018

KIBIR LA AMLAK

Kibir La Amlak heeft zijn sporen verdiend naast de grootste namen in de wereld van de soundsystems en deed daarmee z’n ding al in het Verenigd Koninkrijk, Europa en ver daarbuiten. Het was dan ook tijd om zijn skills op een andere manier ten gehore te brengen en dat gebeurt nu onder de vorm van de Kibir La Amlak ‘Live dub mix’ show. Een gevarieerde, dynamische aaneenschakeling van live dub-mixen, saxofoon en cello, solo’s en unisons, etherische vocals en zang, hypnotiserende baslijnen, bingi-drumbeats en stretch foot steppas. De liveshow brengt de studio als het ware naar het podium! De KLA-liveshow neemt je mee op een geïmproviseerde trip naar het rijk van Dub!

YOUTH & TRUTH SOUNDSYSTEM

De jeugd is de toekomst van morgen! Dub Fi Youth brengt de jonge generatie thruths & rights bij via hun muziek; woord, geluid en kracht! Met respect voor een traditie die werd gestart in de jaren 50, bouwde Dub Fi Youth eind 2010 zijn eigen soundsystem: Youth & Truth Sound System. Met hun eigen materiaal en stapels platen brengen ze een diepgaande soundsystem experience with a message. Whether country or town, Jah music have to spread all around! Op Dub Revolution brengen ze hun eigen soundsystem ook mee naar Brugge!

RAS TINNY

Zijn eerste internationale optreden was op Dub Revolution enkele jaren geleden. Intussen is Ras Tinny uitgegroeid tot een vaste waarde in de roots en dub scene! Zijn diepe teksten en opvallende stem zijn z’n handelsmerk. Hij werkte in het verleden samen met Echobus, JahYu, Dub Investigation, Alpha Steppa …

FORWARD FEVER FAMILY

Onze vaste partner in dub Forward Fever viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Voor het Youth & Truth Label, Reservoir Dub, Indica Dubs en het nieuwe Forward Fever Recordings brachten ze ondertussen 7 platen uit, met artiesten als Danny Red, Idren Natural, Earl Sixteen, Danman … Forward Fever werkte ook samen met heel wat lokaal talent zoals Ion One, Ras Cloud, Lee Sah, Rudy Roots, Echo Vault en vele anderen.

Locatie: 
Cactus Club, Magdalenastraat 27, BruggeWebsite: 


E-mailadres: 


Telefoon: 
050332014

Evenement zoeken